فتونیوز/اعدام شیخ نمر، نتیجه جنون سیاستمداران بی بند و بار عربستان است

فتونیوز/اعدام شیخ نمر، نتیجه جنون سیاستمداران بی بند و بار عربستان است
رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اعدام شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان، این کشور را در گردابی فرو برد که رهایی ندارد، گفت: این اقدام شرم آور عربستان هیچ ارتباطی با اهل تسنن ندارد و نتیجه حرکات جنون آمیز سیاست مداران بی بند و بار عربستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عابد فتاحی، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تهران نیوز؛ با اشاره به اینکه اعدام شیخ نمر به معنای اعدام افکار عمومی جهان اسلام است، گفت: اعدام شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان یک فاجعه است و به عنوان رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی این فاجعه را به تمام مسلمانان جهان تسلیت می گویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه این اقدام شرم آور عربستان هیچ ارتباطی با اهل تسنن ندارد، گفت: این اقدام نتیجه حرکات جنون آمیز سیاست مداران بی بند و بار عربستان است؛ کدام مسلمان اهل سنت در دنیا وجود دارد که با شیخ نمیر مشکلی داشته باشد، بدین جهت تمام کشورهای اسلامی اهل سنت از عربستان خواستند این اقدام را انجام ندهد.

,

فتاحی با بیان اینکه عربستان با این اقدام خود، در گردابی فرو رفت که رهایی نخواهد داشت، ادامه داد:به عنوان یک اهل سنت این را می دانم که تمامی مسلمانان اهل تسنن در سراسر دنیا این اقدام را محکوم خواهند کرد مگر کشورهای حوزه خلیج فارس که از عربستان می ترسند.

,

وی خاطرنشان کرد: شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان نه اینکه صرفا شیعه یا اهل تسنن باشد، بلکه ایشان شاخصه جهان اسلام بود.

,

 

,

 

,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه