بیانیه/
طلاب و اساتید حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم اعدام آیتالله شیخ نمر را محکوم کردند
طلاب و اساتید حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم با صدور بیانیهای اعدام آیتالله شیخ نمر را محکوم کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قشم آزاد متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بسم الله الرحمن الرحیم
,و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون
,شهادت مظلومانه عالم ربانی و مجاهد سبحانی، آیت الله شیخ نَمر(ره) را به دست عوامل مزدور وهابیت سعودی را به ساحت مقدس امام زمان (عج) ، مقام معظم رهبری و به عموم مسلمانان جهان و پیروان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت عرض می کنیم.
,بی گمان خون این شهید مظلوم و شهدای منا ، خونی که همواره جوشان و خروشان خواهد بود به زودی بنیان آل سعود مزدور غربی را ویران خواهد ساخت.
,این عالم بزرگوار در حالی به دیدار پرورگار خویش شتافت که با دستهای بسته و غریبانه تنها به جرم پیروی از قوانین ربانی و مودّت آل رسول صلوات الله علیهم اجمعین به شهادت رسید.
,رژیم آل سعود ، نپندارد که با اعدام این عالم بزرگوار و مجاهد به آرزوی کثیف خویش در امحای دین الهی خواهد رسید بلکه به یقین هر ستارهای که از آسمان انسانیت و دین فروبکشند هزاران ستاره دیگر خواهد شکفت و آسمان خدا را نورباران هدایت ربانی خویش خواهند ساخت.
,به یقین این حرکت ناجوانمردانه برخواسته از ناکامی دشمنان اسلام در کشورهای اسلامی و پیروزی های پی در پی مسلمانان در کشور یمن، سوریه، لبنان و عراق بوده و نوید بخش زوال قریب الوقوع گروه های تندرو تکفیری و در رأس آنان گروه سیاه دل داعش است.
,طلاب و اساتید حوزه علمیه خواهران قشم ضمن محکومیت این اقدام ددمنشانه را محکوم می نماید و عواقب هولناک این جنایت بزرگ را بر عهده خاندان کثیف آل سعود میداند و بی گمان خون روحانی بی گناه و مظلوم شیخ نمر سقوط آل سعود را تزدیک تر خواهد کرد .
]
ارسال دیدگاه