رئیس قوانین و ارتباط خارجه وزارت ترانسپورت و هوانوردی افغانستان:
مهمترین مشکلات و موانع موجود در کشور افغانستان عدم وجود امکانات رفاهی برای رانندگان در گمرک نیمروز است
به منظور رفع موانع و مشکلات پیش روی تجارت, بازدید مشترکی توسط هیاتی از ایران و افغانستان از امکانات و تجهیزات دو کشور, مستقر در مرز میلک و نیمروز انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از ندای هیرمند به منظور رفع موانع و مشکلات پیش روی تجارت, بازدید مشترکی توسط هیاتی از ایران و افغانستان از امکانات و تجهیزات دو کشور, مستقر در مرز میلک و نیمروز انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند,علی خانقائی مدیر کل حمل و نقل پایانه های مرزی استان سیستان و بلوچستان گفت: به همراه نمایندگان جمهوری اسلامی افغانستان و به منظور رفع موانع و مشکلات از پایانه های مرزی میلک و نیمروز افغانستان بازدید به عمل آمد.
,وی افزود:در این جلسه با هماهنگی همکاران داخل کشور و کشور افغانستان، تاسیسات مورد نیاز به خصوص امکانات رفاهی برای رانندگان و تجار مستقر در مرز میبک مورد بررسی قرار گرفت.
,مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان از تلاش برای کاهش انجام تشریفات ورود و خروج کالا در مرز میلک خبرداد و گفت: با روان سازی صادرات و ترانزیت همراه با رضایتمندی تجار در آینده ای نزدیک آمار ورود و خروج کامیون به هزار دستگاه در روز خواهد رسید.
,خانقانی بیان داشت: با توجه به نشست هایی که در آینده خواهیم داشت بحث احداث پل دوم مطرح است تا بتوانیم زمان انجام تشریفات را کاهش دهیم .
,وی تصریح کرد: با توجه به نیاز های رانندگان در بحث خدمات رسانی امید است با برگزاری نشست ها و رایزنی موانع و مشکلات پیش روی تجار و رانندگان بررسی شود و در نتیجه رضایت مندی آنها را جلب کرد.
,خانم فوزیه احسانی رئیس قوانین و ارتباط خارجه وزارت ترانسپورت و هوانوردی کشور افغانستان نیز در این بازدید مهمترین مشکلات و موانع موجود در کشورش را عدم وجود امکانات رفاهی برای رانندگان و طولانی بودن تشریفات گمرکی برشمرد و گفت: قطعا در این بازدید ها مشکلات به مرکز انتقال داده خواهد شد تا بتوانیم راهی برای تسهیلات حمل و نقل روز به روز هموارتر شود.
,گفتنی است، مرز میلک کوتاه ترین و امن ترین مسیر انتقال کالا به تمام نقاط افغانستان می باشدو همواره مورد توجه تجار و بازرگانان بوده و مسئولین دو کشور همیشه در حال تلاش برای افزایش صادرات و ترانزیت از این مرز می باشند.
]
ارسال دیدگاه