رییس اداره اوقاف ساوه با اشاره به شهادت شیخ نمر

آل سعود پرورشگاه داعش است/اقدامات این رژیم برای تخریب چهره اسلام در ابتدای سال نو میلادی بود

آل سعود پرورشگاه داعش است/اقدامات این رژیم برای تخریب چهره اسلام در ابتدای سال نو میلادی بود
رییس اداره اوقاف ساوه گفت: به شهادت رساندن ظالمانه شیخ نمر النمر نشان داد که آل سعود به دنبال تنش آفرینی و تفرقه افکنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، حجت الاسلام سید محمدباقر طباطبایی رییس اداره اوقاف ساوه گفت: به شهادت رساندن ظالمانه شیخ نمر النمر نشان داد که آل سعود به دنبال تنش آفرینی و تفرقه افکنی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر، ,

وی افزود: گسترش عقاید تکفیری توسط مفتی های آل سعود موجب افزایش تروریسم و خشونت شده است.

,

طباطبایی اظهار کرد: از زمان صدور حکم اعدام در دادگاه تشریفاتی سعودی برای این روحانی مبارز عربستانی، علمای بزرگ اهل سنت و شیعه اعتراض کردند.

,

وی افزود: حکومت آل سعود با شهادت رساندن این روحانی جهان اسلام به همه وحدت طلبان دهن کجی کرد.

,

رییس اداره اوقاف ساوه بیان کرد: سران آل سعود در حالی ادعای اسلام دارند که عربستان را تبدیل به پرورشگاه داعش و گروهک‌های تکفیری کردند و با رژیم صهیونیستی در کشتار مسلمانان همکاری دارند.

,

وی ضمن محکوم کردن جنایات آل سعود ادامه داد: این رژیم به خونخواری روی آورده است به همین خاطر دست از کشتار مردم در سوریه، عراق، لبنان و یمن بر نمی دارد.

,

طباطبایی گفت: اقدامات رژیم آل سعود موجب تخریب چهره اسلام در ابتدای سال نو میلادی شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه