ریاست دانشگاه آزاد اسلامی حاجی آباد:
اعدام شیخ نمر نشان دهنده کینه توزی آل سعود نسبت به مسلمانان جهان است
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی حاجی آباد گفت: شهادت شیخ آیت اله نمر نشان دهنده کینه توزی رژیم سعودی نسبت به مسلمانان و شیعیان جهان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار پیارم حاجی آباد گفت: امروز جهان شهادت شیخ نمر از رهبر شیعیان عربستان را مشاهده کرد که تنها جرمش فریاد علیه ظلم و بی عدالتی بود ،اینها نشان دهنده کینه توزی رژیم سعودی نسبت به مسلمانان و شیعیان جهان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دکتر محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار , پیارم حاجی آباد, گفت: امروز جهان شهادت شیخ نمر از رهبر شیعیان عربستان را مشاهده کرد که تنها جرمش فریاد علیه ظلم و بی عدالتی بود ،اینها نشان دهنده کینه توزی رژیم سعودی نسبت به مسلمانان و شیعیان جهان است.,حیدری افزود: اجرای حکم ظالمانه رژیم سعودی نشان دهنده گوش به فرمان بودن و پیروی کردن از رژیم صهیونستی است . ما هر روزه شاهد تجاوز به حقوق بشر بویژه حقوق مسلمین وشیعیان جهان از سوی استکبار جهانی ، رژیم صهیونستی و عناصر دست نشانده آنها در جهان هستیم، اینها به دنبال تفرقه و اختلاف در میان امت اسلامی هستن و ما شاهد سکوت سازمان های حقوق بشری در جهان هستیم و این سکوت بدلیل عدم وحدت در بین مسلمین جهان است و برادران مسلمان چه شیعه و چه سنی باید در برابر این جنایات آل سعود فریاد مرگ بر آل سعود و رژیم صهیونستی را فریاد بزنند و فریاد خود را به گوش مسلمانان جهان اسلام برسانند.
,,
وی در انتها اعلام کرد:دانشگاه آزاد اسلامی حاجی آباد این جنایت رژیم آل سعود را محکوم می نماید و معتقد است که اعدام علمای انقلابی شیعه و سنی باعث بیداری دینی و انقلابی برای مسلمانان و باعث فروپاشی پایه های این رژیم خواهد شد.
,]
ارسال دیدگاه