عضو کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی:

رژیم سعودی با به شهادت رساندن شیخ نمر جنایت و خطای سیاسی مرتکب شده است/این اقدام نابخردانه رژیم سعودی آتشی در عربستان ایجاد خواهد کرد

رژیم سعودی با به شهادت رساندن شیخ نمر جنایت و خطای سیاسی مرتکب شده است/این اقدام نابخردانه رژیم سعودی آتشی در عربستان ایجاد خواهد کرد
عضو کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی گفت:رژیم آل سعود با به شهادت رساندن شیخ نمر هم جنایت کرد و هم خطای سیاسی مرتکب شد ،این اقدام از لحاظ حقوق بشر ،حقوق انسانی و اسلامی محکوم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح کویر،حجت الا سلام موسی غضنفر آبادی در مراسم تجمع طلاب و روحانیون شهرستان ریگان در اعتراض به شهادت شیخ نمر ضمن محکومیت این جنایت بزرگ اظهار داشت:رژیم آل سعود با به شهادت رساندن شیخ نمر هم جنایت کرد و هم خطای سیاسی مرتکب شد ،این اقدام از لحاظ حقوق بشر ،حقوق انسانی  و اسلامی محکوم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر,

نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت سعودی در یک فساد جدی در حال غرق شدن است،افزود:خلاصه و چکیده ثمره حاکمان آل سعود داعش و تکفری ها هستند.

,

عضو کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رژیم آل سعود دست نشانده و نوکر حلقه به گوش آمریکا است.

,

حجت الاسلام غضنفر آبادی با اشاره به اینکه امروز تفکر وهابیت در عربستان سعودی روز به روز در حال افزایش است ،تصریح کرد: این تفکر متاسفانه در جاهای دیگر هم در حال نفوذ است،وهابیتی که دست پروده انگلستان است و هدف وهابیت اختلاف افکنی در بین مسلمان است.

,

وی با بیان اینکه این اقدام نابخردانه رژیم سعودی در به شهادت رساندن شیخ باقر النمر، روحانی برجسته عربستان یک آتشی در عربستان ایجاد خواهد کرد ،گفت: این اقدام ذلیلانه عربستان سعودی در پی به شهادت رساندن شیخ نمر محکوم است.

,

نماینده مردم ریگان،بم ،فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:مسلمانان باید در دفاع از خون پاک شیخ نمر و سایر شهدایی که در عربستان به شهادت رسیده اند با انسجام و اتحاد مشت محکمی بر دهان سعودی ها  و استکبار جهانی بزنند.

,

غضنفر آبادی با بیان اینکه فتنه ۸۸ یک فتنه بزرگی بود تصریح کرد: فتنه ۸۸ یک فتنه پیچده و در این فتنه خواص گول خوردن و خواص در دام دشمنان انقلاب افتادن که با بصیرت مردم و د‌رایت مقام معظم رهبری این فتنه بزرگ خنثی شد.

, که با بصیرت مردم و د‌رایت مقام معظم رهبری این فتنه بزرگ خنثی شد.,

این نماینده مجلس گفت: هرکس در مقابل این انقلاب بایستد، شکست می‌خورد و هر کسی مقابل حرف ولی‌الله حرفی بزند به اضمحلال کشانده می‌شود.

, این نماینده مجلس گفت,

در پایان این مراسم طلاب و روحانیون شهرستان ریگان با شعارهای «مرگ بر آل سعود»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل » اقدام دولت آل سعود نسبت به اعدام شیخ نمر را به شدت محکوم کردند.

, در پایان این مراسم طلاب و روحانیون شهرستان ریگان با شعارهای «مرگ بر آل سعود»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل » اقدام دولت آل سعود نسبت به اعدام شیخ نمر را به شدت محکوم کردند.,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه