امام جمعه نیمروز:
سکوت در برابر اقدام خصمانه عربستان راه را برای جنایت علیه شیعیان باز میگذارد
امام جمعه نیمروز گفت: سکوت جوامع حقوق بشر در برابر اقدام خصمانه عربستان برای صدور حکم اعدام شیخ نمر خیانتی است که راه را برای جنایات علیه شیعیان عربستان و مردم منطقه باز میگذارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خبرنیمروز حجت السلام محمد راشکی ضمن محکوم کردن جنایات آل سعود اظهار داشت: بدون شک این اقدام به دور از تدبیر آل سعود بر افزایش شیب نابودی آن و هم پیمانانش در منطقه تأثیر به سزایی خواهد داشت و تصدیق چند بارهای بر دروغین بودن چهره به ظاهر اسلامی آنان و وابستگی به غرب است.
امام جمعه نیمروز با اشاره به ظلم رژیم آل سعود نسبت به شیعیان تصریح کرد: بنیان آل سعود از نفوذ معنوی آیت الله نمر می ترسید.
,
وی افزود: شیخ نمر یک انسان بزرگ است که برای وطن و نوامیس عربستان و شیعیان و اهل سنت آن کشور فعالیت کرد و به دنبال دموکراسی در آن کشور و خواهان پایان یافتن تعصبات عربی و جاهلی و سلفی گری در عربستان بود.
,حجت السلام راشکی اذعان داشت: مطمئنا سکوت جوامع حقوق بشر و بین الملل در برابر این اقدام خصمانه خیانتی است که راه را برای جنایات دیگر علیه شیعیان مظلوم عربستان و مردم منطقه باز میگذارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه