logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس دانشگاه مازندران:

دانشگاهی که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برندارد به درد مملکت نمی‌خورد

دانشگاهی که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برندارد به درد مملکت نمی‌خورد
رئیس دانشگاه مازندران گفت: اگر از مجموعه تلاش‌های دانشگاهیان، نتیجه‌ای در راستای مقاومت در اقتصاد و تداوم و پایداری امنیت کسب نشود، این دانشگاه مشکلی را حل نکرده و به درد مملکت نمی‌خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، سیدخلاق میرنیا در نشست مشترک مسئولان بسیج اساتید کشور با روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان مازندران که به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، دانشگاه‌ها را مکانی برای جلوگیری از تهاجم گسترده‌ دشمن دانست و اظهار کرد: اگر تا دیروز دشمن در مرزهای فیزیکی به ما حمله‌ور می‌شد، امروز در مرزهای نامعین فکری و قلبی به ما و فرزندان‌مان حمله می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی افزود: امروز دشمن از پادگان‌ها و پایگاه‌های نظامی و مرزی عقب‌نشینی کرد و از هر طریقی در تلاش است تا در پایگاه‌های قلب و دل‌مان نفوذ کند که تقویت دل و فکر جوانان از وظایف مهم دانشگاه‌ها برای جلوگیری از توسعه‌ حملات دشمن است.

رییس دانشگاه مازندران تصریح کرد: این دانشگاه است که می‌تواند نیروهای ما را مسلح کند و سربازان ما را مجهز به قوایی کند که دشمن نتواند از آنجا به ما آسیب برساند.
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,

میرنیا با اشاره به طرح موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، آن را انتخابی زیرکانه عنوان کرد و گفت: مقاومتی اقتصادی است که مبتنی بر حداکثر توانایی ملت باشد.

وی اقتصاد مقاومتی را اقتصادی دانست که دشمن نتواند به‌وسیله آن به کشور ضربه بزند و خاطرنشان کرد: اگر از مجموعه تلاش‌های دانشگاهیان، نتیجه‌ای در راستای مقاومت در اقتصاد و تداوم و پایداری امنیت کسب نشود، این دانشگاه مشکلی را حل نکرده و به درد مملکت نمی‌خورد.

رییس دانشگاه مازندران خطاب به روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی حاضر در نشست، اظهار کرد: اگر دانشجویان توسط اساتید و روسای دانشگاه‌ها برای علم‌آموزی و رشد و تقویت آن و رسیدن به تکنولوژی روز دنیا تلاش نکنند به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

میرنیا با اشاره به ویژگی‌های استاد بسیجی، اضافه کرد: امروز استاد بسیجی استادی است که در انجام وظایف خود بسیار منظم بوده و وظایف محوله را به نحو مطلوب و شایسته‌ای به‌انجام می‌رساند، در غیر این صورت استادی است که پشت عنوان بسیج سنگر گرفته که این سنگر شکننده است.

وی در پایان با بیان اینکه نظام به ما اعتماد کرد و این سیستم را در اختیار ما گذاشت، تصریح کرد: ما باید لیاقت خود را در اداره این سیستم نشان دهیم و مطمئن باشیم دشمن هیچ‌گاه از ما غافل نخواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه