معاون تبلیغات روحانیون غرب استان کرمانشاه:
شهادت شیخ نمر داغی جانکاه بر پیکره جهان اسلام است/ خطای سیاسی آل سعود در به ناحق ریختن خون شیخ نمر
معاون تبلیغات روحانیون غرب استان شهادت مظلومانه روحانی مجاهد و عالم مبارز، آیت الله شهید نمرباقرالنمر ثلمه ای بزرگ و داغی جانکاه بر پیکره جهان اسلام خواند و گفت: این جنایت کشور عربستان و رژیم آل سعود عملی نابخشودنی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، حجت الاسلام مصطفی عسکری در تجمع اعتراض آمیزروحانیون شهرستان نسبت به اقدام نسنجیده و مغرضانه آل سعود با تأکید بر لزوم احساس مسئولیت در قبال این جنایت و جنایات مشابه سعودی در یمن و بحرین، خاطرنشان کرد: بدون تردید خون به ناحق ریخته این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازی دراز, ، , حجت الاسلام مصطفی عسکری در تجمع اعتراض آمیزروحانیون شهرستان نسبت به اقدام نسنجیده و مغرضانه آل سعود با تأکید بر لزوم احساس مسئولیت در قبال این جنایت و جنایات مشابه سعودی در یمن و بحرین، خاطرنشان کرد: بدون تردید خون به ناحق ریخته این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.,,
ایشان شهادت شیخ نمر و ریختن به ناحق خون او را خطای سیاسی دولت سعودی خواند و افزود: جهان اسلام و همه دنیا باید نسبت به این قضیه احساس مسئولیت کنند و با حضور در جمع اعتراض آمیز خود، شهادت این عالم فرزانه و شجاع ، که احساساتشان با این اقدام ننگین جریحه دار کرده است را محکوم کنند.
,,
وی تصریح کرد: اعدام شیخ نمر باقر النمر، نگرانی های جدی درباره آزادی بیان و احترام به حقوق سیاسی وشهروندی ایجاد کرده است و این گونه اقدامات، روح آزادی خواهی و بیداری اسلامی را گسترش داده و نهایتاً به اضمحلال تفکر سرکوب گرانه رژیم آل سعود خواهد انجامید.
,,

, عسکری تاکید کرد: یقیناً شهید شیخ نمر مورد تفضل خداوند خواهد بود و بدون شک دست انتقام الهی گریبان ظالمانی را که به جان او تعدّی کردند خواهد گرفت و این همان چیزی است که مایه تسلّی است.
,,
گفتنی است این مراسم با تجمع جمعی از طلاب، روحانیون در حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) شهرستان با سردادن شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر آل سعود جنایت بزرگ رژیم سفاک آل سعود در به شهادت رساندن عالم مؤمن و مظلوم، شیخ نمر باقر النمر را به شدت محکوم کردند.
,,
شهید شیخ نمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان است که در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
]
ارسال دیدگاه