بسیج اساتید دانشگاه آیت الله بروجردی در خصوص شهادت شیخ نمر بیانیه صادر کرد

بسیج اساتید دانشگاه آیت الله بروجردی در خصوص شهادت شیخ نمر بیانیه صادر کرد
کانون بسیج اساتید دانشگاه آیت الله بروجردی در خصوص شهادت شیخ نمر بیانیه صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد در این بیانیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

بسم االه الرحمن الرحیم
و من قتل مظلوما فقد جعلنا لولیه سلطانا( سوره اسراء آیه 33)

,
,


تاریخ جهان تشیع، مشحون از مظلومیتی جاری است که از سوی حکام جائرو اذناب آنها نسبت به عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) روا داشتند و صحنه های جانکاهی از اوج سبوعیت را بر صفحه روزگار رقم زدند و اینک، رژیم پلید آل سعود علیرغم تاکیدات و توصیه های علمای جهان اسلام اعم از علمای شیعه و سنی در لغو حکم اعدام عالم انقلابی ، دلسوخته و مجاهد آزادی خواه آیت الله شیخ نمر باقر النمر،  اما در اقدامی زشت و ددمنشانه، غیر اسلامی و غیر انسانی و قرون وسطایی با به شهادت رساندن ایشان بار دیگر ماهیت ضد بشری آل سعود را به عنوان رژیم غاصب ، خائن و اشغالگر به نمایش گذاشت و لکه ننگی بر کارنامه سیاه خود افزود.

,
,


بی شک شهادت رهبر شیعیان عربستان در عربستان تا کشتن شیعیان در نیجریه و هتک حرمت و مجروحیت عالم شیخ ابراهیم زکزاکی ، سربریدن کودکان در سوریه ،زنده سوراندن مردم ، ترور، انفجار و کشتار در عراق توسط دست نشاندگان قدرتهای سلطه جو، مدلی از نسل کشی و تسویه حساب سیاسی و مذهبی است که این روزها جهان اسلام را در بر گرفته است.

,
,


کانون بسیج اساتید دانشگاه آیت الله بروجردی با عرض شهادت رهبر شیعیان عربستان به محضر مقدس حضرت ولیعصر(ارواحنا فداه ) ، مقام معظم رهبری و مراجعه عظام تقلید این جنایت را که نشانگر واقعیت تلخ تسلط افراطی گری و کینه پراکنی برخواشته از وهابیت بر حاکمیت رژیم سعودی و عمق بی تدبیری و ناتوانی دولت ریاض است را محکوم می کند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه