logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام عنوان کرد:

جنگل کاری 5 هزار هکتار در طرح جم‌آب مهران

جنگل کاری 5 هزار هکتار در طرح جم‌آب مهران
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام از جنگل کاری 5 هزار هکتاردر طرح جم‌آب مهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای مهران ، رضا احمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در جریان بازدید از طرح‌های شاخص منابع طبیعی در شهرستان مهران،گفت: حجم فعالیت‌ها و میزان جنگل کاری‌های صورت گرفته در طرح جم‌آب در مهران 5 هزار هکتار خواهد بود که از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آوای مهران,

وی اظهار کرد: این روش موفق که با مشارکت مردم انجام شده است در استان ایلام به خوبی در حال انجام است و سایر استان‌ها نیز می توانند از این روش برای توسعه جنگل کاری استفاده کنند.
 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام یادآور شد: نهال‌های کاشته شده با شرایط آب و هوایی و کم آبی استان ایلام سازگاری دارند و از آنجایی که این نهال‌ها فقط در ابتدای کاشت به آبیاری نیاز دارند، در چاله‌هایی به اندازه یک در دو متر کاشته می‌شوند تا در موقع بارش نزولات آسمانی بتوانند آب را در خود ذخیره کنند.
احمدی افزود: 1680 هکتار از عرصه‌های ملی استان ایلام در سال 94 طی ماه های آبان و آذر جنگلکاری شده است.
وی در تشریح گونه‌های قابل کشت در اجرای این طرح ها گفت: گونه‌های مقاوم به شرایط کم آبی، خشکسالی و دمای بالا شامل کنار، کهور، رمیلک، کهور، علف مار، گل نرگس و غیره در این عرصه‌ها کشت شد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه