مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) فریمان:
برگزاری کلاسهای اموزشی جهت مددجویان و نوعروسان درشهرستان فریمان
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) از برگزاری کلاس های اموزشی جهت مددجویان و نوعروسان خبرداد و گفت با توجه به اهمیت پیشگیری از اعتیاد و اشنایی ومبارزه با این بلای خانمان سوز در بین خانواده ها و مددجویان تحت حمایت با همکاری نیروی انتظامی کلاسهای پیشگیری از اعتیاد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر فریمان-مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فریمان از برگزاری کلاس های اموزشی جهت مددجویان و نوعروسان خبرداد و گفت با توجه به اهمیت پیشگیری از اعتیاد و اشنایی ومبارزه با این بلای خانمان سوز در بین خانواده ها و مددجویان تحت حمایت با همکاری نیروی انتظامی کلاسهای پیشگیری از اعتیاد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,علی بیگی گفت امید است این امر باعث ارتقاء اگاهی و توانمندی خانواده ها و کاهش طلاق و اسیب های اجتماعی افراد تحت پوشش شود .
,همچنین چهارمین دوره اموزش نوعروسان از سری اموزشهای مهارتهای قبل از ازدواج برگزار شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه