امام جمعه شهر اژیه:
جا داشت که در قضیه منا و فرودگاه جده، قطع رابطه از طرف ایران اعلام می شد
حجت الاسلام شاهمیری گفت: جا داشت که در قضیه کشتار در منا و فاجعه ای که در فرودگاه جده ببار آمد، قطع رابطه از طرف ایران اعلام می شد تا باعث سربلندی و افتخار کشورمان بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، امام جمعه شهر اژیه در خطبه های نماز جمعه این هفته با تاکید بر پرهیز از گناه و معصیت گفت: شیعه باید اهل تواضع و فروتنی و به دور از تکبر باشد و می توان گفت، امانت داری، نیکی به پدر و مادر و تلاوت قرآن از دیگر صفات شیعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,حجت الاسلام شاهمیری با اشاره به برخی صفات شیعه واقعی اظهار کرد: شیعیان واقعی در رابطه با مردم بیهوده سخن نگفته و عادت به بدگویی نخواهند داشت.
وی با توجه به اینکه ازدواج عاملی در آرامش افراد است، افزود: زن و مرد مکمل یکدیگر بوده و در اخلاق کامل کننده یکدیگر می باشند و بر اساس آیات قرآن، ازدواج باعث آرامش جسمی و روحی آنها می گردد.
حجت الاسلام شاهمیری با اشاره به برخی صفات شیعه واقعی اظهار کرد: شیعیان واقعی در رابطه با مردم بیهوده سخن نگفته و عادت به بدگویی نخواهند داشت.
حجت الاسلام شاهمیری با اشاره به برخی صفات شیعه واقعی اظهار کرد: شیعیان واقعی در رابطه با مردم بیهوده سخن نگفته و عادت به بدگویی نخواهند داشت.
,وی با توجه به اینکه ازدواج عاملی در آرامش افراد است، افزود: زن و مرد مکمل یکدیگر بوده و در اخلاق کامل کننده یکدیگر می باشند و بر اساس آیات قرآن، ازدواج باعث آرامش جسمی و روحی آنها می گردد.
,امام جمعه اژیه در فرازی دیگر از خطبه ها با اشاره به شهادت شیخ نمر اظهار کرد: شهادت این رهبر شیعیان عربستان حادثه ای دردناک بود که او را به جرم قبول نداشتن آل سعود و تبعیت از امام حسین(ع) و الگوگیری از امام حاضر، اعدام کردند.
,وی با اشاره به سوء استفاده عربستان در خصوص حمله به سفارتش در ایران، تصریح کرد: عربستان از حمله به سفارت عربستان در تهران که برخلاف قانون کشور بود، به نفع خود استفاده کرد و این در صورتی است که عمل زشت و ناپسندی را در بمباران کردن سفارت ایران انجام داد.
وی با اشاره به سوء استفاده عربستان در خصوص حمله به سفارتش در ایران، تصریح کرد: عربستان از حمله به سفارت عربستان در تهران که برخلاف قانون کشور بود، به نفع خود استفاده کرد و این در صورتی است که عمل زشت و ناپسندی را در بمباران کردن سفارت ایران انجام داد.
,حجت الاسلام شاهمیری گفت: قطع رابطه عربستان با ایران و فراخوان سفیرشان پوشانی کردن مشکلات و مصیبت های است که خودشان به کشور ما وارد کردند.
حجت الاسلام شاهمیری گفت: قطع رابطه عربستان با ایران و فراخوان سفیرشان پوشانی کردن مشکلات و مصیبت های است که خودشان به کشور ما وارد کردند.
,
ارسال دیدگاه