logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه خبر داد:

انتخاب «کتاب سال کرمانشاه» در بهمن ماه امسال

انتخاب «کتاب سال کرمانشاه» در بهمن ماه امسال
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از موکول شدن انتخاب کتاب سال کرمانشاه به بهمن ماه امسال خبر داد و علت آن را طولانی شدن پروسه داوری عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ابراهیم رحیمی زنگنه در گفتگو با خبرنگار طاق نیوز، از موکول شدن انتخاب کتاب سال کرمانشاه از آبان ماه به بهمن ماه امسال خبرداد.

 

وی علت این موکول شدن را طولانی شدن پروسه داوری انتخاب کتاب سال عنوان کرد و افزود: با توجه به این موضوع این برنامه از موعد مقرر به بهمن ماه امسال موکول می شود.

 

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کرمانشاه در خصوص داوری کتاب سال کرمانشاه و اینکه چه کسانی کار داوری آن را عهده دار هستند نیز گفت: امسال برای جلوگیری از هرگونه مشکل و داوری دقیق آثار ارسالی به دبیرخانه کتاب سال از داوران خارج استان کمک گرفته ایم.

 

وی از ارسال بیش از ۵۰ عنوان کتاب با موضوعات کرمانشاه و یا نوشته شده توسط نویسندگان کرمانشاهی به دبیرخانه کتاب سال استان خبرداد.

 

رحیمی زنگنه یادآور شد: به محض اتمام کامل داوری ها مراسم انتخاب کتاب سال کرمانشاه حداکثر تا بهمن ماه امسال برگزار می شود.

 

وی افزود: آثار ارسالی در قالب ۶ رشته تعیین شده داوری خواهند شد و حتی ممکن است در برخی رشته ها هیچ اثری شایسته تقدیر شناخته نشود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در خصوص جوایز این دوره از انتخاب کتاب سال کرمانشاه نیز گفت: جوایز امسال با توجه به میزان اعتبارات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته می شود.

 

وی یادآور شد: جایزه سال گذشته برگزیدگان کتاب سال کرمانشاه پنج میلیون تومان بود اما امسال بسته به اعتبارات این اداره کل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه