logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در جلسه امروز کمیته تحقیق و پژوهش بیان شد

تلاش در حوزه شهدا باید با عزمی مضاعف انجام شود

تلاش در حوزه شهدا باید با عزمی مضاعف انجام شود
دبیر کمیته تحقیق و پژوهش کنگره سه هزار شهید خراسان شمالی گفت: تلاش در حوزه شهدا و برای شهدا باید با عزمی مضاعف باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار» سرهنگ ابراهیمی دبیر کمیته تحقیق و پژوهش کنگره سه هزار شهید خراسان شمالی در چهارمین جلسه کمیته تحقیق و پژوهش کنگره سه هزار شهید استان با محوریت مسئولین بیست دانشگاه و موسسه آموزشی پژوهشی استان در محل دانشگاه بجنورد اظهار کرد: یکی از اولویت های مهم و حیاتی مسئولین در اجرای برنامه ها در نظر گرفتن نام و راه شهدا باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری «, به نقل از پایگاه خبری «, دانشجویان بیدار, دانشجویان بیدار, دانشجویان بیدار, », »,

, ,

وی با بیان اینکه حفظ نام و یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، افزود: مسئولان تلاش وافری داشته باشند تا هرچه بهتر و بیشتر در زمینه حفظ نام و یاد شهدا تلاش کنیم.

,

دبیر کمیته تحقیق و پژوهش کنگره سه هزار شهید استان گفت: تلاش در حوزه شهدا و برای شهدا باید با عزمی مضاعف باشد.

,

, ,

 

,

در این جلسه که به منظور جمع بندی و تدوین جدول زمانی اجرای برنامه های کمیته تحقیق و پژوهش برگزار شد دکتر هراتی معاون فرهنگی دانشگاه بجنورد ضمن تقدیر و تشکر از کلیه زحمات کشیده شده در کمیته تحقیق و پژوهش کنگره بر لزوم شتاب هرچه بیشتر اجرای برنامه های کارگروه تاکید کرد.

,

در پایان با توجه به تقسیم بندی وظایف کمیته در قالب دو کارگروه مقاله، طرح پژوهشی و افکار سنجی هر یک از اعضا ذیل دو کارگروه به ارائه گزارش و نظرات پرداختند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه