logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نخستین پیروزی تیم سیبه کوخرد در لیگ برتر فوتبال استان

نخستین پیروزی تیم سیبه کوخرد در لیگ برتر فوتبال استان
تیم فوتبال سیبه کوخرد با برتری 2_0 مقابل شهاب سلیمانی میناب به نخستین پیروزی خود در لیگ برتر استان دست پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانگیریه، از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال استان عصر روز جمعه نماینده شهرستان بستک تیم فوتبال سیبه کوخرد در زمین چمن مصنوعی این شهرستان میزبان شهاب سلیمانی بود، که شاگردان نظام الدین تاجی پور با دو گل نجیب کوچکی و عزت الله گلی میهمان خود را شکست دادند تا به نخستین پیروزی خود در این رقابتها دست پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نماینده شهرستان بستک در این دیدار، بازی کاملا برتر و هجومی را در دستور کار خود قرار داده بود که در همان نیمه نخست دو بار دروازه نماینده میناب رو باز کرد تا این نتیجه تا پایان بازی حفظ شود و سیبه رو در جدول 6امتیازی کند.

,
,


شهاب سلمانی هم در امتیاز 3باقی ماند.

,
,



اما دیگر نماینده شهرستان بستک گازال جناح  که میزبان جنوب برکه دوکای پارسیان بود 3_2 بازی را واگذار کرد تا سومین شکست پیاپی خود را به ثبت برساند .

,
,
,



در حالی این نتیجه به دست امد که شاگردان اقای جان جان در تیم گازال 2_1 از حریف خود پیش بودند اما در پایان 3_2بازی را واگذار کردند تا با ثبت سومین شکست پیاپی به نیمه دوم جدول سقوط کند.

گلهای نماینده شهرستان بستک در این دیدار منصور و اسحاق دوحرف به ثمر رساندند.

,
,
,
,
,


اما نقطه جالب توجه این دیدار حضور صالح رخ یا به عبارتی محمد رخ بود بازیکنی که گفته می شد، به دلیل جعل اسناد دو سال از حضور در میادین رسمی ورزشی  محروم است اما در این دیدار برای نماینده پارسیان توپ زد.

,
,


صالح رخ یا به عبارتی محمد رخ در لیگ دو استان سال جاری برای بهزستی کمشک بازی می کرد که بعد از مشخص شدن این بازیکن مبنی بر اینکه  به اسم جعلی و به جای محمد برادرش بازی می کرد باعث شد تا هم بهزستی از رسیدن به مرحله پلی اف باز بماند و هم این بازیکن دو سال از مستطیل سبز فاصله بگیرد، حالا چه اتفاقی افتاده  که به یکباره و کمتر از پنج ماه این بازیکن به میادین بازگشته؟؟ سوالی است که بعد از حضور رخ در ترکیب برکه دوکا به ذهن دوستداران فوتبال استان رسید؟ صالح رخ یا محمد رخ مگر محروم نیست؟؟پاسخ این سوال وسوالات مبهم دیگر در مورد بازگشت این بازیکن ذهن ها رو به خود مشغول کرده است.


گازال جناح در امتیاز 6باقی ماند و نماینده پارسیان 10امتیازی شد.

,
,
,
,
,



گفتنی ایست هفته ششم این پیکارها سه شنبه 22دی ماه برگزار خواهد شد که طبق برنامه سیبه کوخرد و گازال جناح به ترتیب به مصاف اروند سورو و شهرداری نوین بندرعباس خواهند رفت.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه