logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع):

هنر شعر یکی از ابزارهای معرفی حوادث جهان اسلام است

هنر شعر یکی از ابزارهای معرفی حوادث جهان اسلام است
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: در عصر کنونی، حوادث جهان اسلام توسط هنر شعر و هنرمندی شاعران برای مردم جهان شفاف سازی و شناخته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سیمرغ، در گردهمایی شاعران پارسی سخن و استادان برتر فرهنگ و ادب کشور که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، بیان کرد: با استفاده از هنر شعر واقعیت ها و حوادث جاری جهان به مردم ارائه می شود که با این روش واقعیت ها به صورت دلنشین در اختیار عموم مردم و مخاطبان قرار می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری تحلیلی سیمرغ, ، در گردهمایی شاعران پارسی سخن و استادان برتر فرهنگ و ادب کشور که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، بیان کرد: با استفاده از هنر شعر واقعیت ها و حوادث جاری جهان به مردم ارائه می شود که با این روش واقعیت ها به صورت دلنشین در اختیار عموم مردم و مخاطبان قرار می گیرد.,

وی بابیان اینکه شعر یکی از ابزارهای موثر برای انتقال حوادث و رخدادها به نسل‌های آینده است، افزود: یکی از دلایل ماندگاری شعر، همراهی با مردم و وقایع زمانه است و شاعران هر عصر در هرحادثه ای اثری را خلق می کنند که موجب ماندگاری آن اثر در تاریخ می شود.

,

آیت‌الله دستغیب اظهارداشت: شاعران آیینی کشور ما در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با خلق آثار فاخر، نقش تاثیرگذاری داشتند و هدایتگر مردم به سمت سعادت و کمال بودند. شعر آیینی و رسالت شاعران آیینی از عوامل مهم ماندگاری حادثه عظیم عاشورا و کربلا بود و با سروده ها و تولید آثار ارزشمندی توانستند این حادثه عظیم بشری را به نسل های امروز منتقل و جاودانه کنند.

,

وی ادامه داد: امروز نیز شعرهای آیینی و انقلابی نقش مهمی در سرنوشت کشور دارند و در بسیاری از امور کشور و تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی اثر گذار هستند.

,

آیت‌الله دستغیب با اشاره به جنایت آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر باقر النمر اظهار کرد: در پی شهادت این مجاهد در راه خدا هنرمندان و شاعران ما با سروده های خود ابعاد این جنایت را بر مردم جهان آشکار و آن را محکوم کردند.

,

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در قسمت دیگری از مطالب خود گفت: این آستان مقدس با راه اندازی انجمن شعر آستان مهر، حضور شاعران آیینی و انقلابی را در این حرم مطهر پایه گذاری کرده است و برای رونق هر چه بیشتر این انجمن نیازمند همت، همراهی و مساعدت شاعران این استان و کشور هستیم.

,

وی افزود: در این انجمن شعر، شاعران آیینی استان فارس روزهای سه شنبه هر هفته در حرم مطهر شاهچراغ(ع) گرد هم می آیند و به شعر خوانی و تبادل نظر در زمینه شعر می پردازند.

,

در گردهمایی شاعران پارسی سخن و استادان برتر فرهنگ و ادب کشور بیش از 60 شاعر از سراسر کشور و 20 شاعر استان فارس با حضور در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) با تولیت این حرم مطهر دیدار و به شعر خوانی پرداختند.

,

در این آیین شاعرانی ازجمله محمد مرادی، احدده بزرگی، اسماعیلی، پروانه نجاتی، عباسعلی براتی پور، مصطفی محدثی خراسانی، سید علی میرافضلی، رضا اسماعیلی، غلامرضا بکتاش، اسماعیل سکاک، محمدکاظم کاظمی، عالیه مهرابی، بهمن ساکی، ذکریا اخلاقی، بیوک ملکی، عبدالحسین انصاری، بابک نیک طلب، عباس باقری، محمود حبیبی کسبی و مجید نظافت به شعر خوانی پرداختند.

,

همچنین جلال محمدی، عباس کیقبادی، مهدی جهاندار، محمدرضا طهماسبی، قادر طراوت پور، شاپور پساوند، غلامحسین اولاد، مهدی فاموری، فرشید سادات شریفی، هادی فردوسی، ایرج زبردست، ایوب پرندآورد، فروغ تنگاب، کوهمال جهرمی، خلیل ذکاوت، عبدالحمید رحمانیان، طیبه نیکو، قیصری، خلیل شفیعی، غلامعلی مهدی خانی مجرد و محمدحسین انصاری نژاد شمار دیگری از شاعرانی بودند که در این گردهمایی، برخی از سروده های خود را خواندند.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه