سرمایه هایی که بر باد می رود؛

مجتمع فرهنگی هنری نیاز شهرستان بردسیر/احداث مجتمع فرهنگی و هنری چند سال طول می کشد ؟

مجتمع فرهنگی هنری نیاز شهرستان بردسیر/احداث مجتمع فرهنگی و هنری چند سال طول می کشد ؟
شهرستان بردسیر دارای ظرفیت های زیادی در زمینه های هنری و نمایشی بوده و از جوانان با استعداد و هنرمند بهره مند است و همچنین برگزاری جشنواره های مختلف در مناسبت ها ، مجامع ، نمایشگاه ها و سایر فعالیت های فرهنگی و هنری و سینمائی در شهرستان بردسیر در حالی برگزار می شود که این شهرستان به یک مجتمع فرهنگی و هنری با امکانات مناسب نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هزار نیوز ،  شهرستان بردسیر دارای  ظرفیت های زیادی در زمینه های هنری و نمایشی بوده و از جوانان با استعداد و هنرمند بهره مند است و همچنین برگزاری جشنواره های مختلف در مناسبت ها  ، مجامع ، نمایشگاه ها و سایر فعالیت های فرهنگی و هنری و سینمائی در شهرستان بردسیر در حالی برگزار می شود که این شهرستان به یک مجتمع فرهنگی و هنری با امکانات مناسب نیاز دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار نیوز ,  شهرستان بردسیر دارای  ظرفیت های زیادی در زمینه های هنری و نمایشی بوده و از جوانان با استعداد و هنرمند بهره مند است و همچنین برگزاری جشنواره های مختلف در مناسبت ها  ، مجامع ، نمایشگاه ها و سایر فعالیت های فرهنگی و هنری و سینمائی در شهرستان بردسیر در حالی برگزار می شود که این شهرستان به یک مجتمع فرهنگی و هنری با امکانات مناسب نیاز دارد.,

پروژه مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان با داشتن ۲۰۰۰ متر زیربنا شامل سالن آمفی تئاتر، نگارخانه، کتابخانه، بخش های اداری، کلاسهای آموزشی، کارگاه های هنری و اتاق های مربوط به انجمن های فرهنگی و هنری این شهرستان می باشد.

,

مجتمع فرهنگی و هنری بردسیر تاکنون ۲۵% پیشرفت کار داشته است  که با توجه به نیاز ۲۵ میلیارد ریالی برای اتمام این پروژه ، هنرمندان و اصحاب فرهنگ وهنر این شهرستان چند سالی باید منتظر اتمام این پروژه باشند.

,

ساخت مجتمعی که چندین سال است که مجوز ساخت می گیرد اما چون اعتبارعمرانی که برای ساخت آن اختصاص می یابد سال به سال است، بنابراین سالانه بخش کوچکی از آن ساخته می شود. این ساخت مرحله به مرحله و وابسته به اعتبار مشکلاتی را با خود می­آورد. مجتمع ده سالی طول می کشد تا قابل بهره برداری شود. بنابراین ساختمان قبل از بهره برداری نیمی از عمر مفیدخود را پشت سر گذاشته است.

,

این  روزها که بحث سرمایه گذاری در استان و کشور داغ است چه بهتر می شود که این نقل را در بین اهالی فرهنگ وهنر نیز نقالی کنیم  شاید فرجی حاصل شد. این مجتمع  در زمان ساخت می توانست با اندکی حمایت توسط بخش خصوصی احداث شود . هرچه باشد بخش خصوصی قدر پول خود را بیشتر از دولت می داند و مطمئنا زمان ساخت و بهره برداری را به هم نزدیک تر می کرد شده برای سود و منفعت خود. یا اینکه این مجتمع ها پس از ساخته شدن به بخش های خصوصی واگذار می شد با نظارت دولت و ادارات ارشاد.

,

 

,

bardsir-salon (4)

, bardsir-salon (4),

275057_orig

, 275057_orig, 275057_orig,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه