آموزش و پرورش منطقه نوسود در آزمون پیشرفت تحصیلی رتبه اول کشوری را کسب کرد

آموزش و پرورش منطقه نوسود در آزمون پیشرفت تحصیلی رتبه اول کشوری را کسب کرد
آموزش و پرورش منطقه نوسود در آزمون پیشرفت تحصیلی پایه دوم متوسطه اول در سال ۱۳۹۴ موفق به کسب رتبه اول کشوری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هزار ماسوله، یکی از شاخص های مهم در ارزیابی وضعیت آموزشی هر منطقه در طی سال تحصیلی، بررسی وضعیت و نتایج آزمون های پیشرفت تحصیلی در تمامی دروس و در مقاطع مختلف تحصیلی و مقایسه آن با وضعیت سال گذشته و سایر ادارات آموزش و پرورش می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,

 

,

در ارزیابی آزمون پیشرفت تحصیلی که توسط اداره کل آموزش و پرورش استان بعمل آمد، در نهایت آموزش و پرورش منطقه نوسود موفق به کسب رتبه اول و دوم کشوری در پایه های هشتم و نهم شد.

,

 

,

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه نوسود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران محترم ستادی و آموزشی مدارس (مدیران و دبیران) و تبریک این موفقیت به تمامی همکاران دلسوز منطقه و دانش آموزان عزیز، این موفقیت های مکرر را حاصل برنامه ریزی های دقیق و منسجم مجموعه و حمایت و پشتیبانی اولیاء دانش آموزان، پشتکار و تلاش مضاعف دانش آموزان و تعامل مثبت و دوسویه بین اداره و مدارس در طی سال تحصیلی عنوان کرد.

,

 

,

منصور وهابی از شناسایی دبیران موفق و توانمند منطقه و تقدیر از آنان در ایام اله مبارک دهه فجر خبر داد و در خاتمه اظهار امیدواری کرد که با پیگیری، ایجاد انگیزه و ترغیب دانش آوزان به مطالعه و فعالیت بیشتر شاهد رشد و ترقی دانش آموزان در تمامی زمینه های آموزش و پرورش باشیم.

,

 

,

گفتنی است دانش آموزان این منطقه در پایه هفتم نیز رتبه اول استان و ۵ کشوری و در پایه های دوم تجربی، سوم انسانی و سوم تجربی به ترتیب حائز رتبه های پنجم استان، اول استان و چهارم استان شده است.
 

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه