روزنامه انگلیسی زبان اماراتی/

گلف نیوز: صف‌آرایی عربستان-ایران در اقتصاد خاورمیانه تأثیر می‌گذارد/ نوسان شاخص‌های بازار بورس در پی مناقشات عربستان و ایران

گلف نیوز: صف‌آرایی عربستان-ایران در اقتصاد خاورمیانه تأثیر می‌گذارد/ نوسان شاخص‌های بازار بورس در پی مناقشات عربستان و ایران
تحلیلگران بر این باورند که تنش‌های عربستان و ایران می‌تواند نه تنها در اقتصاد ایران، بلکه در اقتصاد بخش‌های بزرگ‌تری از خاورمیانه و آفریقا تأثیر بگذارد. از دیگر عوارض تنش میان این دو کشور، کاهش تمایل سرمایه‌گذاری برای ورود به بازارهای مالی عربستان و ایران خواهد بود و درنهایت بهای نفت تحت‌فشار قرار می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، روزنامه انگلیسی زبان اماراتی «گلف نیوز» در بررسی تنش‌های بوجود آمده میان عربستان و ایران نوشت: تحلیلگران بر این باورند که تنش‌های عربستان و ایران می‌تواند نه تنها در اقتصاد ایران، بلکه در اقتصاد بخش‌های بزرگ‌تری از خاورمیانه و آفریقا تأثیر بگذارد. از دیگر عوارض تنش میان این دو کشور، کاهش تمایل سرمایه‌گذاری برای ورود به بازارهای مالی عربستان و ایران خواهد بود و درنهایت بهای نفت تحت‌فشار قرار می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,

گلف نیوز در ادامه نوشت: دو کشور عربستان و ایران، روابط تجاری (صادراتی- وارداتی) خوبی با هم داشتند؛ تبادلات تجاری عربستان و ایران در سال ۲۰۱۴، به بیش از 266 میلیون دلار رسید؛ تا پایان سال ۲۰۱۴، صادرات سعودی‌ها به ایران حدود 102 میلیون دلار بود، درحالی‌که واردات عربستان از ایران 181 میلیون دلار را به ثبت رسانده است.

,

«کیندا چبیب»، کارشناس ارشد موسسه بین‌المللی یوروماتنیور، در تحلیلی نوشت: تأثیر تنش عربستان و ایران بیشتر روی بخش‌های اصلی از جمله نفت، گردشگری و مبادلات تجاری خواهد بود.

,

طبق گزارش، با اعلام قطع رابطه عربستان با ایران، ۱۵۰ پرواز بین دو کشور متوقف شد؛ این تنش می‌تواند ضربه سختی به صنعت توریسم در منطقه وارد کند.

,

چبیب بیان کرده است که زائران مکه مکرمه و عمره نیز تحت تأثیر این تنش قرار خواهند گرفت و ویزا گرفتن برای ایرانیان سخت‌تر خواهد شد.

,

وضعیت بحرانی دو کشور عربستان و ایران، سرمایه‌گذاران را به مشکل خواهد انداخت، زیرا بیشتر تولیدات نفتی عربستان از استان‌های شرقی این کشور که تحت تسلط شیعیان است، استخراج می‌شود.

,

ناگفته نماند که این تنش در شاخص‌های دیگر بازار بورس از جمله یورو استاکس نیز تأثیرگذار بوده است. ایران در حال حاضر ۲٫۰۹ میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کند و قرار است این مقدار را به نیم میلیون بشکه در روز برسد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه