logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهرستان ماهنشان :

دشمن، به دنبال نفوذ در انتخابات آینده است

دشمن، به دنبال نفوذ در انتخابات آینده است
امام جمعه شهرستان ماهنشان گفت: دشمن با استفاده از فرصت انتخابات پیش رو، روزنه ای را برای نفوذ خود به ارکان اصلی نظام می خواهد پیدا کند و با سو استفاده از عدم آگاهی مردم و استفاده از روش های مرسوم، دنبال اهدافی است که در فتنه سال ۸۸ به آن نرسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شمیم ماهنشان، «حجت الاسلام حسینعلی زاهدی پور» در جمع برخی بسیجیان گفت: نفوذ فرهنگی در جامعه بگونه‌ای پیش رفته که در دل رهبری، مردم و جامعه اسلامی دغدغه ایجاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شمیم ماهنشان, نفوذ فرهنگی در جامعه بگونه‌ای پیش رفته که در دل رهبری، مردم و جامعه اسلامی دغدغه ایجاد کرده است. ,

وی جلوگیری از نفوذ دشمن به داخل کشو را یکی از دغدغه‌های مستمر و همیشگی دلسوزان نظان و انقلاب عنوان و تصریح کرد: دشمن در مقام آن است که با نفوذ در همه عرصه‌ها و مسائل  مربوط انتخابات اهداف شوم خود را عملیاتی کند، بنابراین جلوگیری از نفوذ دشمن مسئله بسیار مهم و اساسی است که بسیجیان باید با استفاده از حلقات صالحین اولویت ها را برای مردم روشن کنند .

,

امام جمعه شهرستان ماهنشان با  تاکید براینکه دشمن به مراتب بیشتر از ما به اهمیت وجود موثر ولی فقیه در کشور واقف است، گفت: طی چند دهه اخیر، تمام برنامه های شوم خود را در جهت تضعیف و حذف این مهم بکار برده، که بحمد الله تا کنون  با هوشیاری و بصیرت مردم مسلمان و انقلابی ایران اسلامی خنثی شده است.

,

حجت الاسلام زاهدی پور اظهار کرد: یکی از مهمترین حوزه های نفوذ دشمن که عملا خود را هم نشان  داده است مسئله انتخابات پیش رو است که می خواهند جایگاه ولایت را تضعیف کنندالبته تجربه تاریخ نشان می دهد که هیچ جریان انقلابی و حقیقت جویی بدون داشتن پشتوانه یک رهبر دینی نتوانسته به نتیجه مطلوب برسد و ابتر مانده است.

,

وی افزود: دشمن با حمایت از برخی چهره های سرشناس و منجی نشان دادن آن ها سعی دارد در مراکز تصمیم گیری کشور نفوذ کند و بدون حضور فیزیکی و نظامی می خواهد در کشور به اهداف خود که نتوانسته سال ها به آن دست یابد برسد.

,

امام جمعه ماهنشان تأکید کرد: ضعف و سستی نباید در بسیجیان  باشد زیرا اگر دشمن در ما ضعف ببیند بر ما غره خواهد شد نقشه های شوم خود را به دست خود مردم عوام عملی خواهد کرد، جوانان و بسیجیان باید پشتیبان ولایت باشند، جایگاه ولایت باید در جامعه به خوبی تبیین شود تا دشمن نتواند بر ما غلبه کند.

,

حجت الاسلام زاهدی پور تصریح کرد: مردم باید در انتخابات دقت کنند و با اولویت بندی معیار ها آگاهانه پای صندوق های رأی حضور یابند.

,

انتهای پیام /

,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه