تجربه؛ شرطی برای فریب نخوردن قانون گذاران در برابر افکار لیبرالی و راه حل های خیالی

تجربه؛ شرطی برای فریب نخوردن قانون گذاران در برابر افکار لیبرالی و راه حل های خیالی
رهبر فرزانه انقلاب در انتخاب نماینده دو شرط اساسی را از نظر فکری برای داوطلبان نمایندگی مطرح می کنند که یکی از آن ها برخورداری از تجربه کافی برای شناسایی ناسره افکار لیبرالی با هدف تضعیف پایه های اسلام می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان بیدار، در سال جاری بار دیگر یکی از فصول جمهوری اسلامی با دهمین دوره انتخابات مجلس رقم خواهد خورد. ۲۶ آذرماه با شروع ثبت نام از داوطلبین نمایندگی مجلس دهم و مجلس خبرگان رهبری فرایند برگزاری انتخابات آغاز می شود اما نمایندگی مردم در مجلس نیازمند شرایطی است که در ابتدای امر لازم است تا این شرایط در شورای نگهبان و در زمان برگزاری انتخابات توسط مردم احراز شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اصفهان بیدار, در سال جاری بار دیگر یکی از فصول جمهوری اسلامی با دهمین دوره انتخابات مجلس رقم خواهد خورد. ۲۶ آذرماه با شروع ثبت نام از داوطلبین نمایندگی مجلس دهم و مجلس خبرگان رهبری فرایند برگزاری انتخابات آغاز می شود اما نمایندگی مردم در مجلس نیازمند شرایطی است که در ابتدای امر لازم است تا این شرایط در شورای نگهبان و در زمان برگزاری انتخابات توسط مردم احراز شود.,

اصفهان بیدار قصد دارد تا ضمن رجوع به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مردم انقلابی و همیشه در صحنه اصفهان را با شرایط لازم برای انتخاب نماینده اصلح بیشتر آشنا کند. در همین رابطه می خوانید: (تدین محوری ترین اصل در انتخاب اصلح)، (شجاعت عاملی تعیین کننده در انتخاب اصلح)، (انتخاب اصلح در گرو کفایت و کارآمدی نمایندگان)، (دلسوزی و درد شناسی شاخصه نماینده اصلح) و (مردمی بودن و مردمی ماندن از ویژگی های نماینده اصلح).

, (تدین محوری ترین اصل در انتخاب اصلح), (شجاعت عاملی تعیین کننده در انتخاب اصلح), (انتخاب اصلح در گرو کفایت و کارآمدی نمایندگان), (دلسوزی و درد شناسی شاخصه نماینده اصلح), (مردمی بودن و مردمی ماندن از ویژگی های نماینده اصلح),

* تجربه؛ شرطی برای فریب نخوردن قانونگذاران در برابر افکار لیبرالی و راه حل های خیالی

, * تجربه؛ شرطی برای فریب نخوردن قانونگذاران در برابر افکار لیبرالی و راه حل های خیالی,

کسانى را بفرستید که تجربه داشته باشند و گول نخورند. با نام لیبرالى و تحت عنوان آزادى نخواهند پایه‏ تفکر اسلامى را در این کشور بلرزانند و سست کنند. باید این نوع افراد به مجلس شوراى اسلامى بروند. این‏ها می توانند در مقابل دشمنان سینه سپر کنند و از شما دفاع نمایند. [۱] از طرف دیگر، نماینده‏ نباید مفتون هم بشود. بعضیها مفتون و فریفته مى شوند و دهنشان باز می ‏ماند! این‏ها آدم‏هاى ساده‏ لوحى هستند که راه‏ حلهاى خیالىِ اقتصادى یا سیاسى یا امنیتى ‏اى که با آب و تاب تمام و با رنگ و لعاب گوناگون عرضه مى ‏شود، آن‏ها را از خود بى‏ خود مى‏ کند! سالها تجربه مى‏ کنند؛ اما آخرش خود و دیگران را به خاک سیاه مى نشانند! بنابراین، مفتون هم نباید بشوند؛ بلکه به دنبال راه حلّ صحیح، راه حلّ مستقل، راه حلّ برخاسته از شرایط خاص این ملت و این کشور و راه حلّ ارائه‏ شده شده از سوى اسلام باشند. [۲]

,

در دنیای امروز ، غرب از نظر قدرت علمی در درجه بالاتر قرار گرفته و با ابزارهای تبلیغاتی که در اختیار دارد توانسته است افکار و اندیشه های خود را در اقصی نقاط دنیا منتشر کند و نظام های سیاسی و اجتماعی سایر ملل را کم و بیش تحت تاثیر قرار دهد. عمده تاثیر گذاری این فرهنگ بر سایر ملل از طریق افرادی است که در دانشگاهها و محیط غرب تربیت شده و به عنوان کارشناس، استراتژیست، استاد و … به کشورهای خود برگشته و اقدام به ترویج اندیشه های غربی می نمایند این افراد دنیا را با عینک غربی می بینند و با همین دید راهکار ارائه می‌دهند و راهکارهای خلاف تفکر خود را مردود می شمردند. غافل از اینکه راهکارهای متخذ از دانش و اندیشه غربی با توجه به شرایط بومی و فرهنگی و حتی خلق و خوی مردم غرب تدوین شده و اجرای آن برای سایر ملل می تواند نتایج معکوس به بار آورد.

,

مساله دوم آن است که تعالیم غرب بر مبنای امانیسم شکل گرفته و با تعالیم اسلامی در تضاد می باشد. به همین خاطر است که بهره گرفتن از اندیشه های غیر بومی به صورت کلی نیازمند بصیرت و شناخت صحیح از آن اندیشه خواهد بود.

,

در تاریخ جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون در بعضی از مسائل از راهکارهای غربی یا شرقی استفاده شده که به دلایلی که ذکر شد جوابگو نبوده است و به همین خاطر رهبر فرزانه انقلاب در انتخاب نماینده دو شرط اساسی را از نظر فکری برای داوطلبان نمایندگی مطرح می کنند؛ اول آنکه از تجربه کافی برخوردار بوده و بتوانند ناسره افکار لیبرالی را که با هدف تضعیف پایه های اسلام ترویج می شود بشناسند.

,

اما شرط دومی که رهبر انقلاب مطرح می کنند از مسائلی است که هشدار نسبت به آن در بیانات این روزهای ایشان نیز مشاهد می شود و آن ساده لوحی و مفتون شدن در برابر راه حل های خیلی می باشد واین همان چیزی است که اخیرا در بیانات ایشان به عنوان سهل اندیشی مطرح شده است.

,

در برابر این آفت تجربه نیز کار ساز نیست؛ چه بسا افراد مجربی که به خاطر وجود این ویژگی اخلاقی به آسانی تحت تاثیر راهکارهایی که تربیت شدگان مکتب غرب ارائه می دهند قرار می گیرند.

,

بنابراین قانونگذاران جمهوری اسلامی لازم است دارای نگاهی اسلامی – ایرانی باشند و با این عینک و از این دریچه مسائل را مورد تجریه و تحلیل قرار داده و به دنبال راهکار باشند.

,

[۱]. دیدار با مردم مشهد و زائران حضرت على بن موسى الرضا(ع) (۰۴/۰۱/۱۳۷۵)
[۲]. دیدار کارگزاران حج(۲۶/ ۱۱/ ۱۳۷۸)

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه