logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در مراسم اولین یادواره حماسه سازان عملیات کربلای5 ؛

مردم ایران با مقاومت دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشتند/ اگر جایی عقب نشینی کردیم با زیاده خواهی دشمن روبرو شدیم

مردم ایران با مقاومت دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشتند/ اگر جایی عقب نشینی کردیم با زیاده خواهی دشمن روبرو شدیم
هر کجا بر روی آرمان ها، ارزش ها و اعتقادات خودمان ایستادگی کردیم، آنجا پیروز شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا: اولین یادواره حماسه سازان عملیات کربلای 5 صبح امروز دوشنبه 21 دی ماه با حضور سردار حسین معروفی، مسئولین، خانوادههای شهدا و آحاد مردم دارالولایه سیستان در مصلی المهدی (عج) زابل برگزار شد.

حجت الاسلام علی اکبر کیخا امام جمعه زابل در این یادواره اظهار کرد: خدا را شاکریم که در همچنین مملکتی نفس می کشیم و خدا را شاکریم که تحت لوای رهبری عزیز، بصیر، بسیجی، مدیر، مدبر، شجاع ،حکیم و فرزانه هستیم.

کیخا افزود: آخرین وصیت شهدا این بوده که امام را تنها نگذارید و آرمان های امام را فراموش نکنید.

امام جمعه زابل گفت: ارزش های انقلاب اسلامی را که میرحسینی ها، عالی ها و دیگر شهدای ما جان عزیزشان را در این راه فدا کردند این راه را فراموش نکنیم.

وی بیان داشت: نگاهمان به ندای ولایت باشد و به منویات مقام معظم رهبری توجه کنیم و مواظب باشیم که دشمن قصد نفوذ دارد.

حجت الاسلام کیخا افزود: دشمن می خواهد عزت، سربلندی و سروری را از ما بگیرد وظیفه داریم و مدیون خون شهدا هستیم.

وی گفت: دعا کنیم که مدیون خون شهدا از دنیا نرویم و دین خود را ادا کرده باشیم.
علی ثمره حسینی فرمانده سپاه زابل نیز در این مراسم اظهار کرد: مردم ایران با مقاومت و ایستادگی و پیروی از فرامین مقام عظمای ولایت و رهبری الحمدالله دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشته اند.

ثمره حسینی بیان کرد: تجربه این را نشان می دهد هر کجا مقاومت و ایستادگی کردیم و بر روی آرمان ها ، ارزش ها و اعتقادات خودمان ایستادگی کردیم، آنجا پیروز شدیم.

فرمانده سپاه زابل گفت: هم هشت سال دفاع مقدس و هم در فتنه ها ملت ایران با بصیرت ورود پیدا کرد و در تحریم ها هم ملت ایران نشان داد، فرزند رمضان است.

ثمره حسینی افزود: از آن طرف اگر به هر عنوان چه گفتگوی زمان ها و چه بعنوان دموکراسی لبخند ،جایی عقب نشینی کردیم و چراغ سبز نشان دادیم، می بینیم که دشمن خیلی جلو آمده و زیاده خواهی آن بیشتر شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اگر میخواهیم عزت واقتدار ایران اسلامی که به واسطه خون شهدای عزیز و ایستادگی رزمندگان و ملت ایران بدست آمده ادامه پیدا کند باید مسیر شهدا را ادامه دهیم.

وی بیان داشت: شهدا از ما چه می خواهند توجه به ستون خیمه انقلاب ولایت و رهبری، بصیرت، دشمن شناسی، ایستادگی بر روی آرمان ها، دفاع از مظلوم ،مقابله با ظالم و نکته ای که خیلی جلب توجه می کند و شما آن را در وصیت نامه های شهدا و خاطراتی که عزیزان رزمنده تعریف می کنند و آخرین مطلبی که عزیزان رزمنده قبل از شهادت می گفتند این بود که امام را تنها نگذارید.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه