در محوطه زندان مرکزی زنجان صورت گرفت:
متهم دیگر حادثه روستای نقطه بندی زنجان به اتهام محاربه(راهزنی) به دار مجازات آویخته شد
دقایقـی پیـش بـا قـرائت حکم دادگاه زنجان محکوم علیه به هویت (ح.س) به اتهام محاربه به دار مجازات آویخته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرزنجان،حجت الاسلام و المسلمین حسن مظفری دادستان مرکز استان ازاجرای حکم اعدام محکوم علیه (ح.س) در محوطه زندان مرکزی زنجان با حضور جمعی از مردم منطقه روستای نقطه بندی و روستاهای اطراف زنجان برگزار شد
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,دادستان زنجان التیام آثار روحی ناگوار ایجاد شده بر روی ساکنین این مناطق ،تسلی خاطر قربانیان ، خانواده ی آنان و نیز ارتقاء سطح امنیتی جامعه و در رأس همه نشان دهنده ی برخورد سریع و قاطع دستگاه قضایی استان با عاملین و بر هم زنندگان نظم عمومی و امنیت و همچنین ایجادکنندگان رعب و وحشت در جامعه برشمرد .
,حسن مظفری ، دادستان عمومی و انقلاب زنجان افزود: شمشیر عدالت دستگاه قضایی استان با کسانی که حقوق مردم را محترم نشمارند و مرتکب جرم و جنایت شوند و با متجاوزین به عنف و یا محاربه و مسببین سلب آرامش و احساس امنیت در جامعه که موجبات خدشه دار و جریحه دار شدن احساسات مردم عزیز را فراهم می نمایند با قاطعیت و بدون هرگونه اغماضی برخورد می کند.
,مظفری در خصوص چگونگی ارتکاب جرم محکوم علیه (ح.س) و نحوه ی تشکیل پرونده و نیز روند بررسی در دادسرا و دادگاه اظهار داشت: در تاریخ 28 تیر ماه سال 93 ، یک زن و شوهر با مراجعه به کلانتری 14 زنجان شکایت خود را مبنی بر تجاوز به عنف ، راهزنی ، زورگیری ، سرقت مسلحانه اموال و طلاجات ، شکنجه و ضرب و شتم علیه محکومین پرونده به مشخصات 1 – الف.ع 2 – ح.س مطرح می کنند. در همین راستا به محض تشکیل پرونده ی قضایی در دادسرای زنجان ، موضوع به شدت پیگیری و دستور تحقیق و رسیدگی سریع به پرونده صادر می شود.
,دادستان زنجان خاطر نشان کرد: دو محکوم علیه اصلی پرونده حادثه ی تلخ روستای نقطه بندی در اقدامی غیراخلاقی و مجرمانه و با اشرافیت به منطقه ی وقوع جرم و با اطلاع از این موضوع که منطقه ی اخیرالذکر فاقد آنتن دهی و رفت و آمد عمومی می باشد ، با کمین و به صورت غافلگیرانه با سلاح سرد ضمن راهزنی و زورگیری نسبت به آزار و اذیت قربانیان و نوامیس آنان اقدام می نمودند.
,وی تأکیدکرد: با توجه به حساسیت موضوع ، تعدد و نوع جرم و خواست مردم عزیز منطقه و در راستای برخورد قاطع دستگاه قضایی استان با مجرمین و ناقضان امنیت جامعه و نیز با دستور رئیس کل دادگستری استان زنجان و با پیگیری مجدانه همکاران قضایی دادسرای زنجان ، پرونده ی تجاوز به عنف ، راهزنی ، زورگیری و محاربه ی رخ داده در حادثه ی تلخ مربوط به روستای نقطه بندی با دقت و سرعت عمل بیشتر مورد رسیدگی قرار گرفت و با اقدامات قضایی صورت گرفته و تلاشهای شبانه روزی نیروی انتظامی استان ، مخفیگاه متهمین شناسایی و طی دو عملیات جداگانه در شهرستانهای خدابنده و خرمدره متهمین توسط مأمورین محترم آگاهی زنجان دستگیر و به مرجع قضایی منتقل شدند.
,دادستان مرکز استان در رابطه با پرونده ی حادثه ی روستای نقطه بندی زنجان افزود: با بررسی پرونده در دادسرای زنجان در کوتاهترین زمان ممکن در تاریخ 22 مرداد ماه سال 93 ، قرار دادسرا به صلاحیت دادگاه کیفری استان صادر شد که در نهایت با رسیدگی پرونده در شعبه اول دادگاه کیفری استان زنجان و با حصول علم قضایی به وقوع بزه های قید شده هر دو محکوم علیه اصلی پرونده به اشدّ مجازات یعنی مجازات اعدام با چوبه دار محکوم گردیدند که نهایتاً دیوانعالی کشور نیز در مورخه 18 آذر 1393 طی حکمی مجازات اعدام با چوبه دار محکوم علیه اول پرونده به هویت الف.ع را به اتهام تجاوز به عنف تأیید و ابرام نمود و اما در خصوص محکوم علیه دوم پرونده به نام ح.س با رأی دیوانعالی کشور ، پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض کیفری استان زنجان ارجاع گردید.
,در همین رابطه حکم اعدام محکوم علیه اول پرونده به هویت الف.ع به اتهام تجاوز به عنف در سحرگاه روز یکشنبه مورخه 6/2/94 اجرا گردید و اما در خصوص محکوم علیه دوم پرونده به هویت ح.س باید گفت دادستانی زنجان با اعمال دقت و حساسیت بیشتر ، طی دستوری به بازپرس محترم پرونده اعلام می نماید تا به موضوع و اتهام مغفول مانده در پرونده و مشخصاً اتهام راهزنی و محاربه رسیدگی و تحقیقات و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد که نهایتاً پس از صدور قرار مجرمیت در دادسرای زنجان ، پرونده با اتهام راهزنی و محاربه در شعبه 1 دادگاه انقلاب اسلامی طرح و مورد رسیدگی قرار می گیرد و در مورخه 14/5/94 شعبه 1 دادگاه انقلاب اسلامی زنجان طی حکمی جرم ارتکابی محکوم علیه ح.س را مصداق بارز «تجرید السلاح لأخافه الناس» دانسته و با عنایت به بکارگیری سلاح سرد به قصد جان و مال و ناموس مردم و تولید جو ارعاب و وحشت و ایجاد ناامنی در منطقه ، انتساب بزه های صورت گرفته را در حد محاربه محرز و مسجل اعلام نموده و حکم اعدام با چوبه دار محکوم علیه را صادر می نماید و متعاقباً رأی صادره در مورخه 26/8/94 از سوی شعبه سیزدهم دیوانعالی کشور تأیید و ابرام می گردد.
,حسن مظفری دادستان زنجان در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به خدشه دار شدن احساسات مردم منطقه در پی اعمال مجرمانه محکومین پرونده و با امعان نظر به هماهنگی بعمل آمده با رئیس کل محتـرم دادگستـری استان مقرر شد در صورت تمایل قربانیان و خانواده ی آنان و نیز جمعی از مردم اهالی روستای نقطه بندی و روستاهای اطراف در محل اجرای حکم و مشخصاً در محوطه زندان مرکزی زنجان در مراسم اجرای حکم حضور یابند. در همین خصوص محکوم علیه پرونده ی مربوط به حادثه روستای نقطه بندی به هویت ح.س به جرم محاربه در سحرگاه روز سه شنبه مورخه 22/10/94 طی انجام مراسم و ضوابط قانونی و شرعی با حضور جمعی از مردم منطقه وقوع جرم به دار مجازات آویخته شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه