فرمانده انتظامی نهاوند خبر داد:
شناسایی و دستگیری 4 باند سرقت حرفه ای در سطح شهرستان
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از دستگیری 4 باند سارق در نهاوند توسط واحدهای اجرای پلیس طی24 ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ محسن اقبالیان اظهار داشت: با انجام کار اطلاعاتی و تلاش همکاران در واحدهای اجرایی پلیس از جمله آگاهی و کلانتری های شهرستان در کمتر از 24ساعت 4 باند سارق در سطح شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی گفت: با ورود به موقع و هماهنگی لازم با دستگاه قضایی و بازرسی اماکن مورد نظر طی چندین عملیات ویژه علاوه بر کشف مقادیری وسایل منزل از باند سارقین چندین دستگاه موتورسیکلت مسروقه و همچنین اموالی از اداره برق و مخابرات کشف شد.
,اقبالیان اظهار کرد: سارقان منزل با به همراه داشتن کلید اقدام به سرقت از منازل اهالی نهاوند می نمودند که در یک عملیات تعقیب ومراقبت توسط عوامل گشت کلانتری12دستگیر و پس از کشف مقادیری از وسایل مسروقه به انجام سرقت از منازل مردم اعتراف کردند که در این خصوص چندین مالباخته شناسایی و پرونده در حال رسیدگی است.
,وی از دستگیری دو نفر سارق موتورسیکلت توسط پلیس آگاهی و کشف چندین دستگاه موتورسیکلت مسروقه در سطح منطقه خبر داد و افزود: با تلاش عوامل پاسگاه دهفول 2نفر سارق سیم برق وتلفن در مناطق حاشیه ای شناسایی و دستگیر شدند،همچنین یک باندکیف قاپ که زن و مردی جوان بودند توسط گشت فعال کلانتری11دستگیر شدند.
,فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند گفت: پلیس نهاوند در کنار همه این اقدامات موفق به شناسایی وانهدام یک باند حامل سلاح نیز در محورهای مواصلاتی شهرستان نهاوند شد.
,وی ضمن اشاره به این موضوع که در نتیجه انهدام این4 باندتعداد 10 نفر سارق نیز دستگیر شده اند اذعان داشت: موفقیت پلیس و اجرای موفق ماموریتها را حاصل عنایت خداوند متعال ،تلاش همکاران و همراهی مردم در انعکاس به موقع اخبار دانست وایجاد امنیت مطلوب را در گرو این تعاملات ارزیابی کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه