شکار غیر مجاز کار دست شکارچیان داد؛

شکار حرام‌گوشت با قتل اشتباه ناتمام ماند/ وقتی فرصت تاریکی شب به خودزنی می‌انجامد

شکار حرام‌گوشت با قتل اشتباه ناتمام ماند/ وقتی فرصت تاریکی شب به خودزنی می‌انجامد
شکارچیان غیرمجازی که برای شکار خوک به جنگل کوهسار کنده نکا رفته بودند، پس از شکار اشتباه یکی از افراد گروه خود، دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیک نکا، سرهنگ حسن فلاح در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع حادثه تیراندازی در جنگل کوهسارکنده نکا، اظهار کرد: حدود ساعت 20 شب گذشته، 6 نفر از شکارچیان روستای زاغمرز که به منظور شکار خوک در جنگل کوهسارکنده نکا حضور پیدا کرده بودند، با هدف قرار دادن اشتباه یکی از افراد گروه، دستگیر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک نکا,

وی افزود: این افراد که با حمل 3 اسلحه غیرمجاز برای استفاده از تاریکی شب و سهولت در هدف قرار دادن شکار در منطقه حاضر شده بودند، نه تنها تاریکی شب به سود آن ها نشد بلکه یکی از افراد گروه را به اشتباه واداشت که طی تیراندازی یکی دیگر از افراد گروه را که عموی وی بود را به قتل رساند.

فرمانده انتظامی نکا با تاکید بر غیر عمد بودن حادثه، خاطرنشان کرد: پس از روی دادن این حادثه، شکارچیان که کاملا ترسیده بودند، قصد فرار از منطقه را داشتند که با اطلاع مخبرین نیروی انتظامی و بسیج منطقه، هر 5 نفر دستگیر شده و 3 قبضه اسلحه شکاری غیرمجاز از آنان ضبط شد.

این مسئول گفت: در ادامه با حضور اورژانس 115، نیروی انتظامی، نیروهای بسیج و دادستان در صحنه وقوع جرم، با تایید در دم جان باختن فرد مضروب، جسد وی به سردخانه و افراد دستگیر شده برای ادامه تحقیقات تحویل مقامات قضایی شدند.
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه