عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
حضور شناورهای امریکایی در خلیج فارس محکوم وخلاف عرف بین الملل است/ ایران در حفاظت از مرزهای خود با هیچ کشوری تعارف ندارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حضور شناورهای آمریکایی در آب های خلیج فارس خلاف عرف بین المللی و نوعی تجاوز به آب های کشور ما محسوب می شود که این اقدام محکوم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمدحسن آصفری در گفتگو با ناب نیوز در واکنش به دستگیری ده نفر از نظامیان آمریکایی در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: حضور شناورهای آمریکایی در آب های خلیج فارس خلاف عرف بین المللی و نوعی تجاوز به آب های کشور مااست که آمریکا این اشتباه را انجام داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز, ناب نیوز,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این اقدام باید به طور دقیق بررسی شده و علت حضور این شناورها در آب های خلیج فارس مشخص شود.
,وی افزود: اینکه گفته می شود آنها راه را گم کرده اند قابل قبول نیست چرا که با وجود داشتن GPS و دستگاه های مختلفی که شناورهای آمریکایی به آن مجهز هستند، گم شدن راه به سادگی امکان ندارد.
,آصفری دستگیری نظامیان آمریکایی را پیامی برای آمریکا دانست و خاطرنشان کرد: ایران در حفاظت از مرزهای خود با هیچ کشوری تعارف ندارد و مقتدرانه برخورد می کند لذا حضور شناورهای آمریکایی در خلیج فارس محکوم است و کشورهای حوزه خلیج فارس اجازه حضور بیگانگان را در این منطقه نخواهند داد.
,]
ارسال دیدگاه