رئیس شورای اسلامی استان زنجان:
شورای اسلامی می تواند در انتخابات مشارکت کند/ شوراییان برای جذب حداکثری تلاش می کنند
رئیس شورای اسلامی استان زنجان گفت: شورای اسلامی می تواند به صورت مستقیم در انتخابات مشارکت کند و زمینه حضور گسترده مردم را فراهم کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید خدادادی امروز در گفت وگو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: شوراهای اسلامی می توانند در انتخابات مشارکت بیشتری داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه شوراییان می توانند مردم را به حضور گسترده در انتخابات ترغیب کنند، افزود: چرا که مجلس شورای اسلامی از اهمیت ویژه ای برای مردم برخوردار است.
,رئیس شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه تجربه نشان داده است که مردم در انتخابات تاثیرگذار بوده اند، تصریح کرد: شورای های اسلامی نیز می توانند در تشویق مردم برای حضور در پای صندوق های رای موثر واقع شوند.
,خدادادی ادامه داد: جانبداری از افراد شرکت کننده در انتخابات از سوی شورای شهر تخلف نیست.
,وی با بیان اینکه با توجه به این امر که شوراها یکپارچه نیستند و هر کدام یک کاندیدای مورد علاقه دارند، خاطرنشان کرد: شوراها باید تلاش کنند تا بتوانند مردم را به پای صندوق های رای آورند.
,رئیس شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه شورای استان بر اساس وظایف خود، وظیفه نظارت و ارتباط گیری با شوراهای فرودست و فرا دست را برعهده دارد، افزود: شورای استان واسط شورای عالی استان ها و شورای شهر است.
,خدادادی با بیان اینکه شورای استان با کمبود بسیار امکانات مواجه است، ادامه داد: نظارت بر پروژه ها و مشکلات مردم در سازمان های از مهترین وظایف شوراها است.
,وی از حضور 12 مدیرکل در جلسات شورای اسلامی استان خبر داد و گفت: این حضور به منظور رسیدگی مطلوب به مشکلات مردم در سازمان ها است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه