گزارش دلگان پرس از توقف ساخت پل رودخانه اسفند دلگان:
خواب خرگوشی پل بزرگترین روستای سیستان و بلوچستان/ در زمان بارندگی ها ارتباط ما با کل دنیا قطع می شود/ مسئولان به وعده های خود عمل نکردند
مردم روستای اسفند دلگان گفتند: در زمان بارندگی ها و سیل به دلیل نبود پل ارتباط ما نه تنها با دلگان بلکه با کل دنیا قطع می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، روستای اسفند با 5 هزار نفر جمعیت از توابع بخش جلگه چاه هاشم شهرستان دلگان که در فاصله 95 کیلومتری جنوب این شهرستان واقع شده است. تنها راه ارتباطی این روستا به بخش جلگه و شهرستان یک جاده آسفالت روستایی است که ساخت و بهره برداری آن در دولت نهم به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس, دلگان پرس,با توجه به موقیعت این روستای 5 هزار نفری که در جوار رودخانه اسفند قرار دارد برای عبور و مرور افراد و وسایل نقلیه نیاز به پل می باشد. بعد از مراحل مطالعه و ساخت پل مواصلاتی این روستا در سال 90 ساخت آن شروع شد که بعد از ساخت پایه و دیوار بقیه کار تعطیل و هنوز به پایان نرسیده است.
,در زمان بارندگی ها ارتباط ما با کل دنیا قطع می شود
, در زمان بارندگی ها ارتباط ما با کل دنیا قطع می شود,موسی حمید عضو شورای اسلامی روستای اسفند دلگان به خبرنگار ما گفت: مشکل اهالی روستای اسفند و روستاهایی که همجوار اسفند هست همین عبور و مرور از روی رودخانه اسفند است که در زمان بارندگی ارتباط ما را نه تنها با دلگان بلکه با کل دنیا قطع می شود.
,وی افزود: سال 86 که آن بارندگی ها و سیل رخ داد یک زن حامله که نیاز شدید به دکتر داشت به علت اینکه نتوانستیم او را به بهداری انتقال دهیم فوت کرد، از این موارد بارها رخ داده است که من یکی از آن را به طور مثالی برای شما شرح دادم.
,عضو شورای اسلامی روستای اسفند دلگان از مراجعه و پیگیری اعضای شورا درباره این معضل خبر داد و گفت: تابحال چندین بار به اداره کل راه و ترابری جنوب استان سیستان و بلوچستان، فرمانداری و نماینده شهرمان در مجلس شورای اسلامی مشکل پل روستا را انعکاس داده ایم هر بار وعده جهت برطرف شدن داده اند ولی هنوز پلی ساخته نشده که بگوییم به وعده خود عمل کرده اند.
,مسئولان به وعده های خود عمل نکردند
, مسئولان به وعده های خود عمل نکردند,بلال مقدسیان امام جمعه اهل سنت روستای اسفند در این خصوص به خبرنگار دلگان پرس گفت: روستای اسفند دلگان زمان بارندگی ها شبیه به شبه جزیره می شود از یک طرف رودخانه اسفند و از یک طرف کوه های فنوج و نیکشهر که راه ارتباطی ما را با کل منطقه قطع می کند، بعد از چندین بار مراجعه و پیگیری جهت ساخت این پل، در سال 90 شروع به فعالیت کردند و مقداری کار کردند و از آن موقع ساخت این پل متوقف شده است.
,وی افزود: 2 سال قبل زمان موقع امتحانات نهایی دانش آموزان بود که بارندگی شدیدی که باعث سیل شد، با این اتفاق راه و ارتباط با آن طرف پل قطع شد و این باعث شد که دانش آموزان نتوانند امتحان بدهند.
,امام جمعه اهل سنت روستای اسفند تصریح کرد: تابحال چندین بار به اتفاق معتمدین روستا اسفند و روستاهای پیچنهک، چیل کنار، گردنان و دراب که همجوار این روستای ما هستند به فرمانداری، اداره راه و آخرین پیگیری و مراجعه ما چند ماه قبل زمانی که استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان دلگان سفر کرده بود، هر بار می گویند درست می شود.
,رئیس اداره راه و ترابری دلگان: تا پایان امسال این طرح افتتاح و به بهره برداری می رسد
, رئیس اداره راه و ترابری دلگان: تا پایان امسال این طرح افتتاح و به بهره برداری می رسد,دادمحمد بامری در خصوص پل رودخانه اسفند به خبرنگار ما گفت: کار ساخت این پل از سال 90 آغاز که در مرحله اول ساخت دیوار و بتن آن آماده شد و باتوجه به اینکه نیاز به قطعات خرپا بود و به دلیل نبود هزینه کار متوقف شد.
,وی افزود: پیشنهاد ساخت خرپا به کارخانه ماشین سازی اراک ارسال شده که با توجه به اینکه رقم پیشنهادی آنها برای ساخت 30 میلیارد ریال بوده تامین این هزینه وقت زیادی را برده است، و با توجه به تامین این هزینه در سال 94 تا پایان امسال این طرح افتتاح و به بهره برداری می رسد.
,,
مجید بامری
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه