logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

زوالی که می رود تا عربستان را به دامان اسلام بازگرداند

زوالی که می رود تا عربستان را به دامان اسلام بازگرداند
سعودیها همواره نسبت به ایرانیها احساس حقارت میکردند ، این احساس حقارت هر چند ریشه در تاریخ این رژیم متحجر دارد ، لکن در سالهای بعد از انقلاب و با مشاهده پیشرفت ایران در عرصه های مختلف ، از اینکه یک حکومت بدون وابستگی به ایالات متحده بتواند نیم قرن روی پای خود بایستد ، شگفت زده شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدرودسر، در سالهای پس از روی کار آمدن دکتر روحانی ، اصلاح طلبان بالاخص افراد نزدیک به حزب کارگزارن امید زیادی به نزدیکی روابط دیپلماتیک تهران ریاض داشتند ، خاصه آنکه آیت ا.. اکبر هاشمی در پس پرده خط فکری دولت و رئیس الروسای دولت یازدهم محسوب میشد.
اما هیچکدام از پیش بینی های اندشمندان نزدیک به جناب شیخ درست از کار در نیامد و رژیم حاکم در ریاض هر روز مواضع خود را نسبت تهران خصمانه تر و تهاجمی تر کرده است.دلایل این رفتار خصمانه را در زیر بررسی میکنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدرودسر,
,


رژیم سعودی مامور است…
رژیم ریاض مانند تمام دولتهای دست نشانده در منطقه مامور به انجام وظایفی است که از سوی کاخ سفید انشا می شود ، کاخ سفید بسیار تمایل دارد که پس از متوقف ساختن روند ساخت به اصطلاح بمب اتم در ایران ! از حمایت ایران نسبت به گروه های مقاومت که از سوی ایالات متحده تروریست خطاب می شوند !!! بکاهد و چه چیز بهتر از آنکه در شرایط دشوار اقتصادی ایران برای این کشور هزینه بسازد.

,
, رژیم سعودی مامور است…,
,


عربستان در پی عقده گشایی
سعودیها همواره نسبت به ایرانیها احساس حقارت میکردند ، این احساس حقارت هر چند ریشه در تاریخ این رژیم متحجر دارد ، لکن در سالهای بعد از انقلاب و با مشاهده پیشرفت ایران در عرصه های مختلف ، از اینکه یک حکومت بدون وابستگی به ایالات متحده بتواند نیم قرن روی پای خود بایستد ، شگفت زده شده اند ، در منطق آنها جمهوری اسلامی تا کنون صد ها بار باید نابود می شد ولیکن حکومت ایران مسیر رهایی و رشد خود را یافته است.

,
, عربستان در پی عقده گشایی,
,


عربستان اهل معامله بود
آمریکایی ها اعتقاد دارند عربستان انبار دار است و پول انبار داری خود را میگیرد ازین روی همواره آنها را در عقده و حقارت نگاه داشتند.

,
, عربستان اهل معامله بود,
,


اینک چند شاهزاده جوان سعودی با منطق معامله بر سر هیچ دست به وحشیانه ترین جنایات بشری میزنند

,
,


در منا هزاران انسان به قتل میرسند و در حرم امن الهی خون پاکشان به زمین میریزد ، برای آنکه بر سر قدرت و جانشینی شیخ آلزایمری معامله کردند.

,
,


در ازای لقب ژاندارم منطقه ، یمن را ویران کردند.

,
,


در ازای بقای چند روزه شیخ النمر را اعدام کردند و امروز در ازای هیچ ایران را متهم میکنند.

,
,


تمام این ادله و ادله های دیگر که از حوصله بحث خارج است ، نشان از یک زوال است.

,
,


زوالی که می رود تا عربستان را به دامان اسلام بازگرداند.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه