logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور:

اخلاص مدیر مدرسه علمیه روحیه تواضع طلبه ها را تقویت می کند

اخلاص مدیر  مدرسه علمیه روحیه تواضع طلبه ها را تقویت می کند
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور گفت:اخلاص مدیر مدرسه علمیه روحیه تواضع طلبه ها را تقویت می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ناب نیوز ؛ حجت الاسلام هادی حسینخانی معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور ، روز گذشته در کارگاه جهاد تربیتی مدیران مدارس علمیه استان کرمان  در محل در مدیریت حوزه های علمیه استان کرمان   در جمع طلاب و روحانیون کرمان گفت: تهذیب در مدارس منحصر به معاونت تهذیب نیست  چرا که همه بخش های حوزه باید درگیر با این مسأله باشند.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه ارتباط مدیر با طلاب نباید محدود به تعدادی از طلاب باشد؛ تصریح کرد: بلکه باید وضعیت تمامی طلاب برای مدیر روشن باشد و  مسئول باید با تمامی  طلبه ها ارتباط داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,
,

وی با تأکید بر اینکه وقت  مدیر صرفا نباید در زمان اداری  باشد؛ اظهار کرد: ممکن است گاهی خارج از وقت اداری مدیر مجوعه کاری با طلبه داشته باشد و بخواهد مشکلات مربوطه را بر طرف سازد.

,

حجت الاسلام هادی حسینخانی  ابراز کرد: چنان چه انتقاد و پیشنهادی  از سوی مدیریت و طلبه انجام می گیرید باید به صورت دوستانه و صمیمانه انجام پذیرد  ،گاها  مسائلی در مدرسه رخ می دهدو با توجه به اینکه مدیر نیت اصلاح دارد اما به مسائل آگاه نیست و اگر طلبه ها مشکلات خود را با مدیر مطرح کنند موجب می شود هماهنگی بیشتری  در ادراه مدرسه انجام گیرد.

,

این استاد حوزه با بیان اینکه اگر مدیر اخلاص داشته باشد  عملکرد بهتری میتواند در اداره کار خود داشته باشد؛ عنوان کرد: لذا بر همین اساس ، امر و نهی به طلاب با مسئله اخلاص مدیر سازگار نمی باشد و همچنین مدیری که اخلاص در کار خود دارد ، خود را صرفا محدود به مدیریت نمی کند چرا که ممکن است در موارد بسیار ساده مشارکت داشته باشد و این مسئله سبب می شود که روحیه تواضع در بین طلبه ها تقویت گردد.

,

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور در ادامه افزود:برای مدیریت نباید این اهمیت داشته باشد که در سطحی مشغول به فعالیت است آنچه که باید مهم باشد این است که در هر جایگاهی که قرار داریم وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم.

,

این کارشناس مسائل فرهنگی با  تأکید بر دوری گزیدن مدیر از به رخ کشیدن موفقیت های مدرسه به دیگران ابراز کرد:چرا که اینگونه رفتارها با اخلاص مدیریت مدرسه سنخیت ندارد و باید  خود را از این گونه رفتارها دور کنیم.
حجت الاسلام هادی حسینخانی ضمن تأکید بر اینکه طلاب مدیریت مدرسه را به عنوان الگوی خود در نظر میگیرند؛ یادآور شد: بر همین اساس اخلاص مدیر است که موجب اعتماد طلبه ها می شود  و در آن ها انگیزه ایجاد می کند که با تمام وجود راه خ.د را ادامه دهند.
وی  با بیان اینکه اخلاص سبب ماندگاری کارها می شود تأکید کرد: یکی دیگر از برکات اخلاص داشتن این است سبب ایجاد آرامش برای مدیر و زیر مجموعه آن خواهد شد.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور  اخلاص را سبب تأثیرگذاری بیشتر کلام مدیر دانست و گفت: مدیر مدرسه باید با طلاب و دیگران برخورد یکسان داشته باشد و بین مراجعین فرقی نگذارد.

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه