وقتی اصول بهداشتی زیر پا گذاشته می شود/ کارگران بدون روپوش و با لباس های غیر بهداشتی در رستوران های زنجان + عکس
متاسفانه در برخی از غذا خوری های زنجان کارگرانی مشاهده می شود که بدون رعایت بهداشت در حال خدمت کردن در غذا خوری هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، متاسفانه در برخی از غذا خوری ها و رستوران های زنجان کارگرانی مشاهده می شود که بدون رعایت بهداشت در حال خدمت کردن در غذا خوری ها هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان, ، متاسفانه در برخی از غذا خوری ها و رستوران های زنجان کارگرانی مشاهده می شود که بدون رعایت بهداشت در حال خدمت کردن در غذا خوری ها هستند.,با توجه به اینکه در سال های اخیر به تعداد غذا خوری ها در زنجان افزوده شده و در برخی موارد از جمله فلافل فروشی ها و رستوران ها به صورت قارچ گونه و تقلیدی در زنجان رشد می کند باید به این امر مهم توجه کافی و لازم صورت گیرد.
,در حال حاضر بیشتر غذا خوری ها در زنجان از روی تقلید از روی غذا خوری های موفق انجام می گیرد و رشد روز افزون و تبلیغات این غذا خوری ها در بنر های شهر خود نمایی می کند.
,وجود چنین موقعیتی و مراجعه همشهریان برای صرف غذا در این مراکز توجه کافی مسئولان بهداشتی را بر این امر بیشتر می کند که در این مراکز مقررات بهداشتی به صورت کامل رعایت شود.
,این در حالی است که بر اساس قوانین بهداشتی رستوران ها کارکنان موظفند ناخن ها،موی سر را کوتاه و به روپوش و کلاه به رنگ روشن و تمیز ملبس باشند.
,و البته باید نظارت بر این مراکز به صورت مستمر باشد تا این مراکز خود را ملزم به رعایت بهداشت کنند و با غذا خوری های متخلف برخورد شود.
,عدم رعایت بهداشت در این مراکز به مراتب بالاتر از بهداشت شخصی است زیرا که این مراکز عمومی هستند و خطر ابتلا به بیماری و .... زیاد است.
,
.jpg)
,
.jpg)
,
.jpg)
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه