امام جمعه هریس:

امریکایی‌ها در طول انقلاب ثابت کرده‌اند که وجودشان در خلیج فارس باعث ناامنی می‌شود

امریکایی‌ها در طول انقلاب ثابت کرده‌اند که وجودشان در خلیج فارس باعث ناامنی می‌شود
امام جمعه هریس گفت: امریکایی‌ها در طول انقلاب ثابت کرده‌اند که وجودشان در خلیج فارس باعث ناامنی می‌شود و در طول جنگ تحمیلی به وضوح دیده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هریس پویا  حجت الاسلام احمدی امام جمعه شهرستان هریس در خطبه های این هفته هریس  با اشاره به دیدار  جمعهی از مردم قم با مقام معظم رهبری اظهار داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار  به بیان ویژگی هایی از انقلاب اسلامی ایران و مقایسه آن با برخی از نهضت های اجتماعی داخل کشور مانند نهضت ملی شدن صنعت نفت و نهضت مشروطیت و نیز با مقایسه آن با انقلاب های مشهور جهانی مانند انقلاب فرانسه و انقلاب روسیه، به مطلب مهمی تحت عنوان راز ماندگاری انقلاب اسلامی پرداختند  و این دلایل و رموز ماندگاری را با الهام از بیانات حضرت امام خمینی چنین تبیین فرمودند:۱- انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی۲- تاثیر پذیری  انقلاب اسلامی از نهضت حسینی (ع)۳- ولایت فقیه  که به اعتقاد  حضرت امام( خمینی ره)، استمرار خط انبیا(ع) بوده و دارای ولایتی الهی می باشد، یکی از تحفه هایی است که انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه به ملت بزرگ ایران هدیه کرده است۴- شهادت طلبی و فداکاری یکی از عوامل جاودانگی انقلاب ایران را باید در فرهنگ شهادت طلبی و فداکاری جستجو نمود. فرهنگ شهادت، فرهنگ ماندگار و جاویدانه است.۵- پشتوانه مردم و وحدت اسلامی:یکی از علل ماندگاری انقلاب ایران را می توان در پشتوانه مردمی و همگرایی جستجو نمود، در تمام مسیر پر فراز و نشیب این مردم بودند که با حمایت و وحدت خود انقلاب و مسئولین را یاری نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا, هریس پویا, هریس پویا, حجت الاسلام احمدی امام جمعه شهرستان هریس در خطبه های این هفته هریس  با اشاره به دیدار  جمعهی از مردم قم با مقام معظم رهبری اظهار داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار  ,

امام جمعه هریس یادآوری کرد: مقام معظم رهبری در بخش دیگر از سخنان خود ۵ نکته مهم انتخاباتی اشاره کردند :اهمیت و جایگاه مهم انتخابات در ایران اسلامی  انتخابات درواقع یک نفس تازه دادن به ملّت ایران است؛طبیعت انتخابات این است هر تک تک ملت ایران وارد میدان شوند و رای بدهند و افراد برای ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگان انتخاب کنند حضور مردم یکی از عناصری است که دشمن را ناکام می کند.اهمیت انتخاب صحیح:  خود انتخاب صحیح نیز از اهمیت وافری برخوردار است. این انتخاب صحیح در مورد خبرگان و در مورد مجلس از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر انتخاب صحیحی صورت نگیرد، امکان خطر وجود دارد.اعتماد به فهرست های ارائه شده توسط متدینین و انقلابیون-اهمیت شاخص های انقلابی گری-ریزش ها و رویش های انقلاب را با هم ببینیم .

,

خطیب جمعه هریس در بخش دیگر از سخنان خود گفت: دو شناور رزمی امریکایی که با ۱۰ تفنگدار وارد آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران شده و به دست یگان‌های دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف شده بودند، پس از عذرخواهی تفنگدارها در آب‌های آزاد رها‌سازی شدند.

,

وی تاکید کرد: امریکایی‌ها در طول انقلاب ثابت کرده‌اند که وجودشان در خلیج فارس باعث ناامنی می‌شود و در طول  جنگ تحمیلی  به وضوح دیده شد.

,

امام جمعه هریس خاطرنشان کرد: حضور امریکایی‌ها در آن دوران در خلیج فارس ۹ برابر ناامنی را بیشتر کرد.اما بطور مشخص پیام قاطع در توقیف بموقع تفنگداران برای مردم دنیا و منطقه این است  که اگر نیروهای منطقه‌ای به نیروی دریایی سپاه بپیوندند می‌توانند امنیت قطعی را برای این منطقه حساس به دنبال داشته باشند.

,

وی ادامه داد: پیام  مهم دیگر  برای آمریکاییها این است که در مقابل اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران کاملا ضعیف و ناتوان هستند و بطور قاطع از عزت و تمامیت ارضی آب های سرزمینی با تمام توان دفاع خواهیم کرد و این در واقع درسی دیگر برای آمریکاییها بود.

,

خطیب جمعه هریس در ادامه ضمن تبریک و تهنیت ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) به عموم شیعیان  گفت: ولادت این امام همام در ۸ بیع الثانی  سال ۲۳۲ هجری در مدینه اتفاق افتاد

,

امام جمعه هریس اضافه کرد: دوران عمر پر برکت و بظاهر کوتاه آن حضرت به۳ دوره تقسیم می شود : دوره اول ۱۲ساله در مدینه  است زمانی ۱۰ساله در سامرا و امامت آن حضرت نیز دوره ۶ ساله بود.

,

وی افزود : در مدت شش سال امامت آثار مهمی در حوزه نفسیر قرآن نشر احکام و مسائل فقهی از ایشان برجای ماند.

,

حجت الاسلام احمدی در پایان ضمن تسلیت سالروز جانگداز کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: اول بهمن ماه مصادف با روز شهرستان روز حجاب و عفاف می باشد که همایشی به همین مناسبت با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در مسجد امام زمان (عج) برگزار خواهد شد .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه