امام جمعه ایرانشهر؛

تأیید نهایی داوطلبان مجلس توسط مراجعی به مراتب ریزبین تر انجام خواهد شد

تأیید نهایی داوطلبان مجلس توسط مراجعی به مراتب ریزبین تر انجام خواهد شد
امام جمعه ایرانشهر با اشاره به صلاحیّت اکثریّت افراد داوطلب جهت نمایندگی مجلس شورای اسلامی توسط اعضای هیئت اجرایی گفت: این امر به معنی تأیید آنان در مراحل بعدی و مرحله‌ نهائی نبوده و تأیید توسط مراجعی انجام می‌شود که به یقین ریزبین‌تر خواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی در خطبه های نماز جمعه این هفته ایرانشهر به اهمّیّت «تبعیّت از قانون» توسط کسانی که به هر دلیل صلاحیّتشان ‌احراز نمی‌شود پرداخت و از آنان دعوت کرد تا  از طریق مراجع در نظر گرفته شده در قانون مطالبات خویش را پیگیری کرده و از حقوق قانونی خود بهره‌مند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛,  حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی در خطبه های نماز جمعه این هفته ایرانشهر به اهمّیّت «تبعیّت از قانون» توسط کسانی که به هر دلیل صلاحیّتشان ‌احراز نمی‌شود پرداخت و از آنان دعوت کرد تا  از طریق مراجع در نظر گرفته شده در قانون مطالبات خویش را پیگیری کرده و از حقوق قانونی خود بهره‌مند شوند.,

ابطحی با اشاره به دستگیری ده تفنگدار آمریکایی در خلیج فارس و در حریم آبی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران با این هوشیاری و حضور به موقعِ خود، در صدر اخبار جهان قرار گرفت و اقتدار و عزّت خود را اثبات کرد و نشان داد که قایقی که فقط دو کیلومتر وارد آب‌های کشور می‌شود با چه سرعت و دقّتی بلافاصله ردیابی و کشف شده و خدمه‌ آن توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران دستگیر می‌شود.

,

وی انتشار فیلم و تصاویر لحظه‌ تسلیم شدن و بالا رفتن دست متجاوزین را بهترین اخطار به متجاسرین و نیز اعلام عَمَلیِ اِشراف و حضور هوشیارانه‌ ایران در خلیج فارس خواند و در «طنین تکبیر نمازگزاران» خطاب به کشورهای منطقه ادامه داد: کشور مقتدر، اقتدار خود را این گونه و در عمل به اثبات می‌رساند نه با حرف و سخنرانی.

,

خطیب جمعه با ستودن عدم واهمه‌ نیروهای ایرانی از هیمنه‌ دشمن و نام بزرگ ناو هواپیمابر ترومن و فرصت طلایی حاصل از این واقعه جهت به رخ‌ کشیدن توان نظامی و عملیاتی کشور، این بخش از سخنان خود را با این جمله به پایان رساند که: حال از این اقتدار درست استفاده شد یا نه، بماند.

,

امام جمعه‌ ایرانشهر در رابطه با اذعان طرفین؛ گفتگوهای هسته‌ای مبنی بر رسیدن برجام به مراحل پایانی گفت:  با توجّه به انجام تعهدات ایران، در این مرحله مهمّ‌ترین مسئله رفتار آمریکا در نحوه‌ اجرای تعهدات مرتبط به خود است.

,

ابطحی هشدار داد: آمریکایی‌ها و کشورهای طرف مذاکره، رفتار ایران را رصد ‌کرده و میزان اهمّیّتی را که برای برجام قائل هستیم از نوع تعامل یا موضع‌گیری‌های ما در مقابل مسایل جهانی و منطقه‌ای می‌سنجند.

,

وی با «هتاک، گستاخ و پررو» خواندن آمریکایی‌ها توضیح داد: ممکن است در این راه حتّی وقاحت را به جایی برسانند که جهت سنجش عکس‌العمل‌های ما صراحتاً دشنام داده و منتظر موضع‌گیری‌های ما بمانند.

,

سید شجاع‌الدین ابطحی روزهای جاری را حساس‌ترین مواقع تاریخ انقلاب خواند و نسبت به وجوبِ داشتنِ ثبات رأی، و تداومِ مواضع قاطع و انقلابی هم‌چون گذشته تذکر داد، و تأکید کرد: اگر همه‌ تخم‌مرغ‌ها در سبد برجام چیده شوند و خوف داشته باشیم که مبادا تحریم‌ها برگردند و آمریکا ناراحت شود و اگر آمریکایی‌ها حس کنند که می‌ترسیم و کوتاه می‌آییم، بدانید که نه تنها از این همه انعطاف چیزی عاید نخواهد گردید، بلکه اوضاع را از این هم بدتر خواهند کرد.

,

وی افزود: مراقب باشیم تا سوءاستفاده از نرمش قهرمانانه ما نکنند.

,

انتهای پیام/ 3339

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه