logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو مجلس خبرگان رهبری:

اصول گرا یا اصلاح طلب چنانچه از خط رهبری خارج شود مجرم است

اصول گرا یا اصلاح طلب چنانچه از خط رهبری خارج شود مجرم است
عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت : نباید افراد را بخاطر سلایق سیاسی طرد بکنیم ؛ اصول گرا یا اصلاح طلب چنانچه از خط رهبری خارج شود مجرم است و هر کدام از این سلایق تا زمانی که به فرمایشات رهبری عمل می کنند ولایت مدار محسوب می شوند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا؛ حجت الاسلام محمد تقی پور محمدی در خطبه های نماز جمعه این هفته افزود : ملاک باید اسلام ، تقوا ، انسانیت و فصل الخطاب قرار دادن فرمایشات نافذ رهبر معظم انقلاب باشد نه چیز دیگر.
امام جمعه مراغه با اشاره به جریانات اخیر بین ایران و عربستان خاطر نشان کرد : مقامات سعودی از قبل به دنبال قطع روابط با جمهوری اسلامی بودند ، حمله به سفارت بهانه ای شد برای تحقق اهداف آل سعود .
وی تصریح کرد : حمله به سفارت در کل کار پسندیده ای نبود ، این جریان را نمی توان با حمله به سفارت آمریکا در اوایل انقلاب یکی دانست ، سفارت آمریکا لانه جاسوسی و عامل فتنه بود .
حجت الاسلام پور محمدی اظهار کرد : تمامی کشور ها متعهد به حفظ امنیت سفارت های کشورهای مختلف در خاک خود هستند و این چنین جریاناتی بر علیه دولت ها تمام می شود .
وی ادامه داد : البته دشمنان نظام نیز میخواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند و مقصر این جریان را حزب الله بدانند، در صورتی که حزب الله پیرو ولایت است و هرگز بهانه دست دشمنان نظام نمی دهد ، در این کار به تعبیر بزرگان رد و پای جریان نفوذ دیده می شد .
خطیب جمعه مراغه با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب در درس خارج فقه و همچنین در دیدار با مردم قم گفت : به تعبیر رهبر انقلاب دست انتقام الهی انتقام خون به ناحق ریخته شده شیخ نمر را از مقامات سعودی خواهد گرفت .
وی ، تحقیر هر ملت و کشور را به دلیل وسعت کم خاک آن اقدامی نابخردانه عنوان کرد و گفت: از دیدگاه دیپلماسی قدرت هر کشور بر اساس موقعیت جغرافیایی و دیپلماسی آن سنجیده می شود که کشور جیبوتی نیز از این امر مستثنی نیست.
وی ادامه داد : جیبوتی برای امداد رسانی به مردم مظلوم یمن از محل های استراتژیک منطقه است.
عضو خبرگان رهبری با قدردانی از هوشیاری نیروهای نهاد مقدس سپاه پاسداران در دستگیری تفنگداران آمریکایی افزود : سپاه پاسداران بارها ثابت کرده است که حافظ نظام و انقلاب است و همیشه هوشیارانه در صحنه حاظر است .
وی اظافه کرد : نیروهای سپاه پس از بررسی هایی که انجام دادند متوجه شدند که ورود نیروهای آمریکایی از روی عمد نبوده است و آنها را آزاد کردند ، ولی نکته قابل توجه هوشیاری و آمادگی رزمی نیروهای سپاه بود که جای تشکر دارد .
انتهای پیام / ق

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه