logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیر عامل نمایشگاه بین المللی مشهد خبر داد:

حضور بیش از 70 شرکت در نمایشگاه بین المللی پزشکی

حضور بیش از 70 شرکت در نمایشگاه بین المللی پزشکی
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی پزشکی، دندانپزشکی ، تجهیزات و صنایع وابسته از 22  تا 25 دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی مشهد با هدف معرفی آخرین فناوری های روز در این عرصه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نبض شهر ، محمدجواد حمید مدیر عامل نمایشگاه بین المللی مشهد ضمن اعلام این خبر بیان کرد: این نمایشگاه با هدف معرفی آخرین فناوری‌های روز در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و همچنین تعامل شرکت‌های داخلی و خارجی با یکدیگر برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  نبض شهر,

وی تصریح کرد: نماینده های شرکت های خارجی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، چین، آلمان، اتریش، ژاپن، فرانسه، ترکیه ، بلژیک، انگلستان، کره جنوبی، پاکستان، مالزی و تایوان در این نمایشگاه حضور داشتند.

,

به گفته وی این نمایشگاه در مساحت 4 هزار متر مربع برگزار شد و در آن بیش از 70 شرکت آخرین دستاوردهای خود در این زمینه به نمایش گذاشتند.

,

محمدجواد حمید با اشاره به رقابت بین شرکت ها در این نمایشگاه ادامه داد: شرکت های حاضر در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی پزشکی، دندانپزشکی ، تجهیزات و صنایع وابسته در رابطه با تولید تجهیزات مربوط به پزشکی و دندانپزشکی، دارویی، آزمایشگاهی، اتاق عمل، بیمارستانی، اورژانس و مراقبت های ویژه، هتلینگ بیمارستانی، بهداشت محیط و کنترل عفونت و تولید لوازم توانبخشی، محصولات خود را به نمایش گذاشته بودند.

,

وی در خصوص شرکت های داخلی شرکت کننده اظهار داشت: از 13 استان کشور در این دوره نمایشگاه حضور فعال داشتند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه