استاد حوزه علمیه شهرضا:
هیچ کس در انتخابات ۸۸ نتوانست ثابت کند تقلب شده است/ فتنه اکبر در راه است
حجت الاسلام انصاری استاد حوزه علمیه گفت: قدرت نرم نظام اسلامی حرکت در تقویت بنیه های است و باید با ریشه های اصلی اصول اقتصادی خود آشنا شویم، می طلبد که ما هم نامه امام خامنه ای به جوانان غربی را بخوانیم، بر روی آن تأمل کنیم و اصول اسلام را از منابع آن استحصال نمائیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان نا، استاد حوزه علمیه شهرضا در همایش تخصصی شوراهای پایگاههای بسیج شهرستان دهاقان با تأکید بر اینکه حضور در جلسات بسیج نوعی عبادت است افزود: این یک امتیاز است برای کسانی که در جمع یاوران امام زمان (عج) دنبال تعالی مذهبی و فرهنگی هستند، باید بدانیم اینگونه جلسات در سرنوشت کشور تأثیر دارد و هر کس برای تقویت دین اسلام کمک کند مشمول دعای خیر امام زمان(عج) است، باید بدانیم مادامی که حول محور امام زمانیم موفقیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان نا، ,حجت الاسلام انصاری با اشاره به نقش معنویت در پیروزی ها گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نیروی نظامی معتقد به اصول و ارزشهای اسلامی است که به اخلاقیات پایبند است، با تکیه بر اخلاق و قرآن در مسیر حق حرکت می کنند و برای سزبازان امام زمان(عج) خود را آماده کرده است، اگر امروز قدرت و عظمت آنها در مقابل استکبار را می بینم به واسطه لطف و عنایت امام زمان (عج) است.
,وی دلیل اصلی دشمنی دشمنان انقلاب را اسلام دانست و افزود: به فرموده خداوند متعال دشمنان زمانی از شما راضی می شود که از اسلام دست بردارید، باید بدانید یک دنیا طاغوت در مقابل نظام اسلامی صف آرایی کرده اند و امید مستضعفان عالم به جمهوری اسلامی است.
,استاد حوزه علمیه با تأکید بر استقامت در مسیر حق اذعان داشت: فتنه اکبر در راه است و نباید در این مسیر سست شویم، در دنیایی که مظلومان را به جرم «حسین، حسین گفتن» می کشند و صدای هیچ کدام ار سازمانهای حقوق بشری در نمی آید، باید مراقب رفتارمان و گفتارمان باشیم که دشمن می خواهد ما با آن همراه شویم.
,حجت الاسلام انصاری امر به معروف و نهی از منکر را فریضه ای حیاتی برای اسلام دانست و افزود: مهمترین مسئله در اسلام امر به معروف است، امام حسین علیه السلام برای احیای سنت رسول خدا و امر به معروف قیام کرد و همه وجودش را به اسلام هدیه کرد.
,وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر بر هر کسی که آن عمل را انجام دهد تأثیر می گذارد تصریح کرد: باید به گونه ای امر به معروف کنیم که در جامعه اثرات آن را مشاهده نمائیم و باید به اصول امر به معروف که سعه صدر و آگاهی به منکرات است آشنا شویم.
,استاد حوزه علمیه گفت: موسیقی غنا هم اکنون برای جوانان مد و تمدن شده است و مشکلات متعددی برای جوانان و نوجوانان ایجاد نموده که به نظر روانشناسان غربی آسیب های روحی شدیدی به افراد زده می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه