بعد از 10 سال تحریم و 185 روز انتظار

خان آخر برجام امروز به سرانجام می رسد/نشست در خصوص پسابرجام آغاز شد

خان آخر برجام امروز به سرانجام می رسد/نشست در خصوص پسابرجام آغاز شد
9 سال از تحریم های اقتصادی که از سوی سازمان ملل و اتحادیه اروپا و کشورهای مختلف علیه ایران اعمال شده بود، می گذرد، و امروز گویا این تحریم ها به خان آخر می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، بیش از یک دهه مردم ایران حول محور تحریم های آمریکایی اقتصادی پای در قفل و زنجیر را تجربه کردند و امروز بعد از 185 روز از انعقاد توافق برجام، اجرا و فرجام، برجام ثمر می دهد و به سرانجام می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از کُردتودی، بیش از یک دهه مردم ایران حول محور تحریم های آمریکایی اقتصادی پای در قفل و زنجیر را تجربه کردند و امروز بعد از 185 روز از انعقاد توافق برجام، اجرا و فرجام، برجام ثمر می دهد و به سرانجام می رسد., کُردتودی,

 

,

حالا واقعا به ساعت صفر رسیدیم و باید آخرین ساعات تحریم را نظاره گر باشیم، چرا که مذاکره کنندگان ارشد گروه پنج بعلاوه یک و طرف ایرانی با اختیار کامل در وین منتظر وقوع یک تحول عظیم هستند.

, حالا واقعا به ساعت صفر رسیدیم و باید آخرین ساعات تحریم را نظاره گر باشیم، چرا که مذاکره کنندگان ارشد گروه پنج بعلاوه یک و طرف ایرانی با اختیار کامل در وین منتظر وقوع یک تحول عظیم هستند.,

 

,

امروز تمام تحریم های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی که یک دهه جامعه ایران را محدود به پیله حصاری خود کرده بود در نهایت و بعد از گذشت نزدیک به 200 روز از انعقاد قرار داد برجام در نهایت شکسته می شود.

, امروز تمام تحریم های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی که یک دهه جامعه ایران را محدود به پیله حصاری خود کرده بود در نهایت و بعد از گذشت نزدیک به 200 روز از انعقاد قرار داد برجام در نهایت شکسته می شود.,

 

,

جان کری از سوی اوباما حکم تفویض اختیارات رفع تحریم های هسته ای را دریافت کرده است اما آیا در نهایت برجام به سرانجام می رسد؟ و نتیجه توافق در گوشت و تن ایرانیان لمس می شود؟

, جان کری از سوی اوباما حکم تفویض اختیارات رفع تحریم های هسته ای را دریافت کرده است اما آیا در نهایت برجام به سرانجام می رسد؟ و نتیجه توافق در گوشت و تن ایرانیان لمس می شود؟,

 

,

چند سال تحریم و مذاکرات فشرده هسته ای در نهایت امروز و بعد از نشست پایانی این مذاکرات طولانی مدت اعلام خواهد شد و مهمترین نتایج آن قطعا در حوزه اقتصادی خواهد بود.

, چند سال تحریم و مذاکرات فشرده هسته ای در نهایت امروز و بعد از نشست پایانی این مذاکرات طولانی مدت اعلام خواهد شد و مهمترین نتایج آن قطعا در حوزه اقتصادی خواهد بود.,

 

,

 براساس توافق وین، ایران متعهد شد بخش اعظمی از برنامه های هسته ای خود را محدود کند و در مقابل آمریکا و اتحادیه اروپا هم متعهد شدند تحریم های هسته ای ایران را برطرف کند و بخش مهمی از دارایی های ایران را آزاد کند.

,  براساس توافق وین، ایران متعهد شد بخش اعظمی از برنامه های هسته ای خود را محدود کند و در مقابل آمریکا و اتحادیه اروپا هم متعهد شدند تحریم های هسته ای ایران را برطرف کند و بخش مهمی از دارایی های ایران را آزاد کند.,

 

,

هر چند بخش عمده مفاد شامل حال ایران در توافق نامه برجام سنگین تر و زیان بارتر بود اما در نهایت با اجرای واقعی مفاد آمریکایی و اروپایی برجام هم بخش عمده از بار سنگین تحریم های کمرشکن خود علیه ایران را می شکنند.

, هر چند بخش عمده مفاد شامل حال ایران در توافق نامه برجام سنگین تر و زیان بارتر بود اما در نهایت با اجرای واقعی مفاد آمریکایی و اروپایی برجام هم بخش عمده از بار سنگین تحریم های کمرشکن خود علیه ایران را می شکنند.,

 

,

محدودیت های ایران کاهش غنی سازی اورانیوم، کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده و هزاران بند دیگر بود که تا سال ها ایران را از بحث پیشرفت در حوزه دانش هسته ای دور می کند.

, محدودیت های ایران کاهش غنی سازی اورانیوم، کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده و هزاران بند دیگر بود که تا سال ها ایران را از بحث پیشرفت در حوزه دانش هسته ای دور می کند.,

 

,

ایران یک قدرت منطقه ای است و اقتصاد صنعتی دارد و همچنین از مزایایی همچون افراد تحصیلکرده و نیروی کار فراوان و منابع عظیم نفت و گاز بهره می برد.

, ایران یک قدرت منطقه ای است و اقتصاد صنعتی دارد و همچنین از مزایایی همچون افراد تحصیلکرده و نیروی کار فراوان و منابع عظیم نفت و گاز بهره می برد.,

 

,

از جمله مشکلاتی که در سال های اخیر ایران با آن دست و پنجه نرم کرد، سوء مدیریت، فساد اداری و تحریم ها و کاهش شدید قیمت نفت بود که خروجی اقتصادی ایران را با مشکلات جدی روبه رو کرد.

, از جمله مشکلاتی که در سال های اخیر ایران با آن دست و پنجه نرم کرد، سوء مدیریت، فساد اداری و تحریم ها و کاهش شدید قیمت نفت بود که خروجی اقتصادی ایران را با مشکلات جدی روبه رو کرد.,

 

,

تحریم های نفتی، درآمدهای صادراتی ایران را به یک سوم رساند و در حالی که هدف ایران رشد میانگین سالیانه 8درصد بوده است در حال حاضر رشد اقتصادی ایران کمتر از 2.5 درصد است.

, تحریم های نفتی، درآمدهای صادراتی ایران را به یک سوم رساند و در حالی که هدف ایران رشد میانگین سالیانه 8درصد بوده است در حال حاضر رشد اقتصادی ایران کمتر از 2.5 درصد است.,

 

,

و اما امروز، روز سرنوشت ساز برجام است که تعهدات برجامی از یک سو آغاز می شود و در نهایت مهر تائید بر اتمام تحریم ها و زمان نهایی برجام خواهد بود.

, و اما امروز، روز سرنوشت ساز برجام است که تعهدات برجامی از یک سو آغاز می شود و در نهایت مهر تائید بر اتمام تحریم ها و زمان نهایی برجام خواهد بود.,

 

,

در این بازار تحریمی و داروی تجویزی برجام، کلاه کی پس معرکه بوده است، در نهایت روزهای آینده و بعد از اجرای واقعی برجام و نتیجه های برجام است که آن را ثابت می کند، چرا که در تمام این مدت، سطح کیفی تولیدات داخلی پایین آمده، تولید بسیاری از کالاها متوقف شده است و ظرفیت های تولیدی کارگاه ها با مشکل مواجه شده است.

, در این بازار تحریمی و داروی تجویزی برجام، کلاه کی پس معرکه بوده است، در نهایت روزهای آینده و بعد از اجرای واقعی برجام و نتیجه های برجام است که آن را ثابت می کند، چرا که در تمام این مدت، سطح کیفی تولیدات داخلی پایین آمده، تولید بسیاری از کالاها متوقف شده است و ظرفیت های تولیدی کارگاه ها با مشکل مواجه شده است.,

 

,

بی درنگ پس از اعلام رضایت آژانس بین المللی انرژی هسته ای از همکاری با ایران، اتحادیه اروپا به تمام تحریم ها پایان می دهد.

, بی درنگ پس از اعلام رضایت آژانس بین المللی انرژی هسته ای از همکاری با ایران، اتحادیه اروپا به تمام تحریم ها پایان می دهد.,

 

,

در نهایت پسابرجام، دوران شکوفایی اقتصاد ایران می‌ شود، دورانی که درهای جهانی بر روی اقتصاد کشور گشوده می ‌شود و واردات و صادرات انواع کالا تسهیل می گردد.

, در نهایت پسابرجام، دوران شکوفایی اقتصاد ایران می‌ شود، دورانی که درهای جهانی بر روی اقتصاد کشور گشوده می ‌شود و واردات و صادرات انواع کالا تسهیل می گردد.,

 

,

گذشته از پایین آمدن سطح کیفی تولیدهای داخلی، درست به دلیل محدودیتی که همین تحریم‌ ها بر واردات کالاهای واسطه‌ ای و سرمایه‌ ای در چند سال اخیر وارد کرده است، تولید بسیاری از کالاها متوقف شده و ظرفیت‌ های تولیدی کارگاه‌ها با مشکل مواجه شده است.

, گذشته از پایین آمدن سطح کیفی تولیدهای داخلی، درست به دلیل محدودیتی که همین تحریم‌ ها بر واردات کالاهای واسطه‌ ای و سرمایه‌ ای در چند سال اخیر وارد کرده است، تولید بسیاری از کالاها متوقف شده و ظرفیت‌ های تولیدی کارگاه‌ها با مشکل مواجه شده است.,

 

,

پس از برجام در نهایت اوضاع اقتصادی کشور باید روبه بهبود رود، اما سرعت ترمیم کمتر از تخریب است و شکوفه های این نهالی که امروز بر زمین ایران زده می شود، دیر شکوفه می دهد.

, پس از برجام در نهایت اوضاع اقتصادی کشور باید روبه بهبود رود، اما سرعت ترمیم کمتر از تخریب است و شکوفه های این نهالی که امروز بر زمین ایران زده می شود، دیر شکوفه می دهد.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه