سید حسین موسوی :

استکبار ستیزی پیام شهدای انقلاب اسلامی به همه جهانیان است

استکبار ستیزی پیام شهدای انقلاب اسلامی به همه جهانیان است
سید حسین موسوی گفت: پیام شهدای ما استکبار ستیزی است. با استکبار ستیزی است که انقلاب ما صادر می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، حجت الاسلام سید حسین موسوی در مراسم یادواره شهدای عملیات کربلای 5  با اشاره به پیام عملیات کربلای 5 گفت: امروز همگان باید درس‌های عملیات کربلای 5 را بیاموزند. یکی از این درس‌ها مسئله استکبار ستیزی و دشمن ستیزی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد,

وی تشریح کرد: امروز صدور انقلاب را به وضوح در جهان مشاهده می‌کنیم. علت شهادت شیخ نمر به دست آل سعود جنایت کار تفکر استکبار ستیزی این مجاهد بزرگ بود.

,

وی با اشاره به علت دستگیری شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب در کشور نیجریه که بزرگ‌ترین کشور افریقایی است تنها 2 هزار شیعه بودند. شیخ ابراهیم زکزاکی پس از ملاقات امام خمینی (ره) در فرانسه و بعد از پیروزی انقلاب در ایران، شیعه شد و در دو دهه فعالیت در نیجریه و پیدایش جنبش اسلامی نیجریه، امروز ده میلیون نفر در نیجریه شیعه شدند که ملقب به خمینیون هستند و تفکر استکبار ستیزی دارند.

,

موسوی اذعان کرد: پیام شهدای ما استکبار ستیزی است. با استکبار ستیزی است که انقلاب ما صادر می‌شود. با استکبار ستیزی و با توجه به ارزش‌های انقلاب اسلامی است که در پاچنار هند امروز 600 هزار نفر شیعه شدند. شیعیانی که امروز در مظلومیت تمام در کنار سلفی‌ها زندگی می‌کنند و هر روز شهید می‌دهند. آن‌ها بر روی مزار شهدای خود به جای پرچم هند پرچم جمهوری اسلامی ایران را نصب می‌کنند. این نشان می‌دهد انقلاب ما صادر شده است.

,

وی افزود: این استکبار ستیزی است که باعث صدور تفکر ناب شیعه شده است که دشمن امروز از آن هراس دارد.

,

این روحانی با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: اسفندماه مهم‌ترین انتخابات جمهوری اسلامی ایران در دوران پیروزی انقلاب اسلامی است. عده‌ای برنامه دارند کشور را دوقطبی کنند. عده‌ای حرف از شورای رهبری می‌زنند و دلیل آن این است که می‌خواهند فتیله استکبار ستیزی و پیام کربلای 5 را پایین بکشند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه