معاون گردشگرى اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان:

برگزاری آیین شاهنامه خوانی در موزه مردم شناسی سیستان/ تور گردشگری شاهنامه خوانان استان به دزفول راه اندازی می شود

برگزاری آیین شاهنامه خوانی در موزه مردم شناسی سیستان/ تور گردشگری شاهنامه خوانان استان به دزفول راه اندازی می شود
آیین شاهنامه خوانی در موزه مردم شناسی سیستان با حضور مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین محلی برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا، آیین شاهنامه خوانی در موزه مردم شناسی سیستان با حضور مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین محلی برگزار گردید.

علیرضا خسروی رئیس میراث فرهنگی زابل با بیان اینکه شاهنامه یکی از آثار ادبی ایران زمین است که هویت سیستانی ها در آن نهفته است، گفت: این مراسم با حضور علاقمندان و هنرمندان شاهنامه خوان در فضای موزه مردم شناسی سیستان برگزار شد.

خسروی با اشاره به رواج و گسترش شاهنامه خوانی، بیان کرد: برپایی آیینهای فرهنگی همچون شاهنامه‌خوانی گامی بلند در راستای احیای فرهنگ و هنر سیستان است.

در ادامه این مراسم مجتبی میر حسینى معاون گردشگرى اداره کل ضمن تشکر از برگزار کنندگان این همایش اظهار کرد: حفظ فرهنگ ها،آیین ها، آداب و رسوم باعث جذب و افزایش حضور گردشگران داخلی و خارجی خواهد شد.

میرحسینی از برگزاری همایش ملی شاهنامه خوانی در نوروز سال جاری خبر داد و افزود: با توجه به درخواست شاهنامه خوانان استان بزودی تور گردشگری شاهنامه خوانان استان به مقصد دزفول جهت بازدید از مواریث تاریخی و طبیعی خصوصا آرامگاه یعقوب لیث برگزار خواهد شد.

میرحسینی گفت: در این سفر علاوه بر برنامه حضور در محل آرامگاه نخستین شهریار ایران زمین مراسم شاهنامه خوانی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان خوزستان نیز اجرا خواهد شد.


انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه