logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه مبلغان دربار آل‌سعود علیه ایران

بیانیه مبلغان دربار آل‌سعود علیه ایران
140 تن از سرکردگان وهابیت تکفیری، در سایۀ ناکامی حاصل از اجرایی شدن برجام، با صدور بیانیه‌ای "تحرکات" ایران در منطقه را "خطر صفوی" نامیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، در این بیانیه ادعا شده است که تسلط دشمنان از جمله ایرانی ها بر مسلمانان، ممکن است به دلیل کوتاهی بندگان در عبادت خدا و تبلیغ دین و ظلم به نفس باشد(!)

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در همین حال محمد العریفی مبلغ مشهور وهابی و موسوم به "مفتی جهاد نکاح" در صفحه توییتر خود، از صدور این بیانیه علیه آنچه "خطر صفوی ایرانی" در عراق، سوریه، یمن و لبنان نامید، استقبال کرد.

مبلغان وهابی که دست خون آلود اربابانشان در جریان تروریسم دولتی آل سعود، در تمامی ناآرامی ها و اقدامات تروریستی منطقه آشکار شده است، در بیانیه مذکور ضمن اشاره به موضوع بحرین مدعی شدند که ایران تلاش می کند اکثریت مردم این کشور را از بافت ملی خود جدا کند تا سرسپرده و تابع تصمیمات خارج از کشور خود شوند و مانند خنجری علیه جامعه و حکومت خود عمل نمایند.

این بیانیه مهمترین ضمن هشدار به کشورهای اسلامی درباره  وظیفۀ جهان اسلام را حمایت از ملل مسلمان برای پس گرفتن حقشان در تمام کشورهایی دانسته که در آتش حکومت ایران می سوزند؛ و مدعی شده که همکاری واقعی با علمای مسلمان برای در امان نگه داشتن کشورهای اسلامی از خطر گسترش نفوذ ایران، در این مرحله ضروری به نظر می رسد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه