logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سخنگوی اورژانس تهران خبر داد:

استقرار آمبولانس های اورژانس در میادین پایتخت

استقرار آمبولانس های اورژانس در میادین پایتخت
سخنگوی اورژانس تهران از استقرار آمبولانس های اورژانس در میادین پایتخت به دلیل تشدید آلودگی هوا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن عباسی، سخنگوی اورژانس تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی تهران نیوز با اشاره به اینکه آمبولانس های اورژانس به دلیل تشدید آلودگی هوای پایتخت در میادین امام خمینی (ره)، انقلاب، هفت تیر و البته شهر ری مستقر هستند، گفت: نیروهای اورژانس طی امروز و فردا از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ عصر در میادین ذکر شده مستقر بوده و آماده ارائه خدمات به شهروندان تهرانی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تهران نیوز,

وی ضمن بیان اینکه مصرف لبنیات مانند شیر و البته سبزیجات در روزهای آلود کمک زیادی به دفع سموم از بدن انسان می کند، تصریح کرد: اکیدا توصیه می شود افرادی مانند سالمندان، زنان باردار و بیمارهایی که مشکل تنفسی و قلبی دارند در صورت امکان در شهر تردد نداشته باشند تا دچار آسیب نشوند.
سخنگوی اورژانس تهران با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک نیز می تواند به تنفس مناسب تر شهروندان کمک کند، خاطرنشان کرد: شهروندان درصورت امکان از ماسک های معمولی استفاده نکنند و با مراجعه به داروخانه ها، ماسک مناسب خریداری کنند.

,
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه