«لانک » جایزه بهترین فیلم شانزدهمین جشنواره بین المللی اسپانیا را کسب کرد
فیلم کوتاه «لانک» به کارگردانی زانیار لطفی و تهیه کنندگی حوزه هنری کردستان موفق شد جایزه بهترین فیلم کوتاه شانزدهمین جشنواره بین المللی سالاس اسپانیا را کسب کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در گفتگو با خبرنگار آفتاب دل گفت : این جشنواره از سال 1999 به منظور حمایت از هنرمندان و به صورت سالیانه در شهر بورگس اسپانیا برگزار می شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل, آفتاب دل,
وی افزود: اختتامیه شانزدهمین دوره این جشنواره 16 ژانویه 2016 برگزار گردید که جایزه بهترین فیلم کوتاه همراه با تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم لانک (گهواره) به کارگردانی زانیار لطفی از کردستان اختصاص پیدا کرد .
,
مرادی تصریح نمود : در ساخت این فیلم که به تهیه کنندگی حوزه هنری کردستان و زانیار لطفی در تابستان 1394 تولید شده ، رومینا لطفی، شریف وفایی، سهیل کرمی و ژیوار لطفی به عنوان بازیگر، زانیار لطفی: کارگردان، تصویربردار و تدوینگر ، بهزاد کارگری و زانیار لطفی : فیلمنامه نویسان ، عرفان مهدوی: صدابردار، شاخه وان عثمانی: طراح صحنه، سامان حسین پور: دستیار تصویربردار، امین حبیبی: دستیار کارگردان، ساحل محمدی: عکاس، کامیار لطفی: مدیر تولید و کامبیز قبادی: مدیر تدارکات مشارکت داشته اند.
,
زانیار لطفی دانشجوی کارشناسی ارشد سینما و مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری کردستان است. او تاکنون 4 فیلم کوتاه داستانی و مستند را کارگردانی کرده و همچنین تصویربرداری و تدوینگری بیش از 30 فیلم کوتاه و بلند داستانی و مستند را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است .
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه