رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تربت حیدریه خبر داد:
تائید صلاحیت ۲۸ نفر در حوزه انتخابیه تربت حیدریه/فصل الخطاب نهایی برای رد صلاحیت شدگان قانون است
رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تربت حیدریه گفت: از مجموع 49 نفر ثبت نام کننده برای ورود به مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه 2 نفر قبل از بررسی صلاحیتها انصراف و 28 نفر توسط هیئت نظارت شورای نگهبان تائید صلاحیت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی ناصری در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: کار بررسی صلاحیت ها همزمان با سراسر کشور در هیئت های اجرایی و نظارت آغاز شد که در حوزه انتخابیه تربت حیدریه از مجموع ۴۷ نفر ۲ نفر در هیئت اجرایی و ۱۹ نفر در هیئت نظارت رد و یا عدم احراز صلاحیت شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی تصریح کرد: از مجموع این ۱۹ نفر ۱۰ نفر رد صلاحیت و ۹ نفر دیگرعدم احراز صلاحیت شدند.
,ناصری با اشاره به اینکه مهلت اعتراض به رد صلاحیتها ۳ روز می باشد افزود: معترضین به رد صلاحیتها فرصت دارند تا فردا مراتب اعتراض خود را با دلیل و مستندات کافی به مراجع بالادستی ارسال نمایند.
,معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه اذعان کرد: فصل الخطاب نهایی برای رد صلاحیت شدگان قانون اساسی است و همین قانون این فرصت را برای آنها مهیا کرده تا با اعتراض به مراجع بالادستی با استناد به مدارک و مستندات خود احقاق حق نمایند.
,در دور قبلی انتخابات مردم حوزه انتخابیه تربت حیدریه با ۳۲۵ هزار نفر جمعیت، ۲۱۰ هزار واجد الشرایط، ۱۵۶ هزار رای دهنده حضور ۸۸ درصدی در انتخابات را رقم زدند.
,حوزه انتخابیه تربت حیدریه، با شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه و با جمعیتی حدود ۳۵۰ هزار نفر و ۲۳۰ هزار واجد الشرایط رای، دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
,,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه