logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول هیأت رزمندگان اسلام شهرستان گیلانغرب منصوب شد

مسئول هیأت رزمندگان اسلام شهرستان گیلانغرب منصوب شد
طی آیینی و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی،حجت الاسلام والمسلمین تیشه کنی به عنوان مسئول هیات رزمندگان در شهرستان گیلانغرب منصوب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار مطلع الفجر، طی مراسمی و با حضور امام جمعه گیلان غرب و سردار محمد طالبی، مسؤول هیأت رزمندگان استان کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین تیشه کنی به عنوان مسئول هیات رزمندگان درشهرستان گیلانغرب منصوب شد.

 

 حجت الاسلام و المسلمین  تیشه کنی در حاشیه این انتصاب ضمن تاکید برضرورت احیای فعالیتهای ارزشی ، معرفتی دینی و اسلامی هیات رزمندگان در شهرستان  به خبرنگار مطلع الفجر گفت: نشر و گسترش فرهنگ و شعائر اسلامی و آموزش معارف دینی، حفظ و گسترش روحیه  و فضای معنوی 8 سال دفاع مقدس و بخصوص در ابعاد استکبار ستیزی و تقویت وحدت و همبستگی بین نیروهای وفادار به اسلام از وظالیف و اهداف هیات است.

 

وی  در همین خصوص به ضرورت مقابله با تهاجم فرهنگی و خنثی سازی القائات شوم دشمنان  و اهمیت جذب جوانان در قالب هیات های دینیاشاره و  تصریح نمود: رشد و تقویت فرهنگ ولایت مداری،زدودن خرافات و انحرافات و تقویت شور و شعور اسلامی و برگزاری جشنها و عزاداری ها در یک کلام ائم از مراسمات ملی و مذهبی  و ارائه الگوهای مناسب  از دیگر اهداف در فعالیت هیات رزمندگان اسلام است.

 

 مسئول هیات رزمندگان در شهرستان گیلانغرب  همچنین در خصوص ارکان  هیات رزمندگان نیز گفت: این هیات شامل ارکان  هیات امنا، ستاد اجرایی با زیر مجموعه های کمیته های اجرایی شامل روابط عمومی و تبلیغات، برنامه ریزی مناسبات است.

 

فعالیت هیات رزمندگان اسلام در شهرستان گیلانغرب به عنوان بستری قوی متکی به آموزه های اسلامی و دینی میتواند بستر بسیار خوبی در آشتی بیش از پیش  جوانان به برنامه های معرفتی، دینی و معرفتی باشد  اگرچه سالهاست این هیات در گیلانغرب  بود اما حقیقتاً حضور این مجموعه فقط در حد حرف و جایگاهی اسمی داشت چرا که در اجرای برنامه ها عملا شاهد  عملکرد تاثیر گذاری از ان نبوده ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطلع الفجر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه