رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور درگذشت مادر شهیدان عباسی را تسلیت گفت
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و معاون رئیس جمهور با صدور پیامی درگذشت مادر بزرگوار شهیدان معظم امیر، منصور و مهدی عباسی را تسلیت گفت و از درگاه پروردگار متعال علو درجات را برای وی مسئلت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ متن پیام حجت الاسلام و المسلمین شهیدی به شرح زیر است:"
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,,
انالله و انا الیه راجعون
,خانواده محترم شهیدان گرانقدر عباسی
,سلام علیکم
,درود بر محضر بهشتی مادران شهدا؛ بانوان مؤمنی که موهبت محبت مادری را تا بالاترین حد ممکن متعالی می سازند. زبان از وصف منزلت این ایمان قاصر است. چرا که نمی توان در ترادف مهر مادری و بخشیدن عزیزتر از جان، واژه ای را معادل ساخت.
,ضمن عرض تسلیت به آن خانواده محترم، از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبر بانوی ماجده و مؤمنه، «حاجیه خانم ترنج بیدآبادی» مادر بزرگوار «شهیدان معظم امیر، منصور و مهدی عباسی» ادای احترام می کنم و از درگاه پروردگار متعال، علو درجات را برای ایشان مسألت دارم.
,امید که به فضل الهی در جوار فرزندان شهیدش مشمول مغفرت و قرین رحمت ربوبی گردند".
,سید محمد علی شهیدی
,,
حاجیه خانم ترنج بیدآبادی تنها مادر 3 شهید در شهر شهید پرور مریانج و یکی از 13 مادر 3 شهید در استان همدان است که پس از یک دوره بیماری، 20 دی به دیدار معبود شتافت و عصر دیروز مراسم هفتمین روز درگذشت وی با حضور مسئولان استان و مردم ولایت مدار شهر مریانج برگزار شد.
,این بانوی فداکار و اسوه صبر و مقاومت علاوه بر تقدیم 3 فرزند خود به همراه همسرش مرحوم "حاج قربان عباسی" برای پشتیبانی از جبهه های نبرد فعالیت می کرد.
,"امیرعباسی"، نخستین شهید این خانواده متولد 1341 است که سال 1360 در عملیات قراویز منطقه عملیاتی سرپل ذهاب به شهادت رسید.
,"منصورعباسی" نیز دومین شهید این خانواده والا مقام است که متولد 1348 بوده و سال 1362 در عملیات والفجر 2 منطقه عملیاتی حاج عمران به فیض شهادت نائل آمد.
,"مهدی عباسی" نیز سومین شهید خانواده و متولد 1350 است که سال 1365 در عملیات کربلای 5 منطقه عملیاتی شلمچه به مقام عظمای شهادت نائل آمد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه