با اعتبار بیش از 33 میلیارد تومان:
95 طرح گاز رسانی زنجان در دهه فجر آغاز عملیات اجرایی و افتتاح می شود
مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان از افتتاح 74 طرح گازرسانی و آغاز عملیات اجرایی 21 طرح دیگر، همزمان با دهه مبارک فجر در استان زنجان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید عسگریان امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه برای طرح های آماده افتتاح، بیش از 19 میلیارد و 789 میلیون تومان اعتبار هزینه، و برای آغاز عملیات اجرایی پروژه ها نیز بیش از 13 میلیارد و 247 میلیون تومان، برآورد هزینه شده است، اظهار کرد: این طرح ها شامل گازرسانی به روستاها، واحدهای صنعتی، پروژه های مسکن مهر و احداث ساختمان پست امداد زنجان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی در ادامه از افتتاح 23 طرح گازرسانی روستایی در پنج شهرستان استان زنجان خبر داد و افزود: با صرف هزینه 15 میلیارد و 673 میلیون تومانی، 2 هزار و 946 خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند
, 673 ,مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان گفت: با افتتاح این طرح ها؛ تعداد روستاهای بهره مند از گاز طبیعی استان زنجان به 317 روستا با 61 درصد بهره مندی می رسد.
,عسگریان همچنین از آغاز عملیات اجرایی20 طرح گازرسانی روستای به منظور تحت پوشش قرار دادن یک هزار و 444 خانوار خبر داد و ابراز داشت: برای اجرای این طرح ها نیز 12 میلیارد و 626 میلیون تومان اعتبار؛ برآورد هزینه شده است.
,وی با اعلام اینکه در دهه مبارک فجر شاهد افتتاح 49 واحد صنعتی در استان خواهیم بود، افزود: برای اجرای این طرح ها نیز 3 میلیارد و 995 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است
,مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان همچنین از بهره برداری 294 واحد مسکونی مسکن مهر در قالب دو پروژه و با صرف هزینه 121 میلیون تومانی خبر داد.
, . ,گفتنی است شرکت گاز استان زنجان در حال حاضر به 253 هزار و 900 مصرف کننده گاز خانگی، 18 هزار 205 مصرف کننده تجاری 943 مشترک عمده و صنعتی در استان خدمات ارائه می کند.
, .,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه