دومین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی در بخش مرکزی هرسین برگزار شد

دومین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی در بخش مرکزی هرسین برگزار شد
با حضور دکتر عزیزی از اساتید برجسته دانشگاه دومین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی در بخش مرکزی شهرستان هرسین برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیوانگاه، آذر خسروی بخشدار مرکزی هرسین در این برنامه مهمترین مؤلفه جذب گردشگر را ارتقاء وضعیت بهداشتی روستا ها دانست و اظهار داشت جذب گردشگر در دوام و افزایش درآمد پایدار در مناطق روستایی بسیار تأثیر گذار است و می توان با افزایش خدمات زیر بنایی ، توسعه امکانات اقامت گزینی و خدمات رفاهی بر مبنای مدیریت بهداشتی محیط و فضای فیزیکی روستا زمینه ورود هر چه بیشتر گردشگران را در روستا فراهم آورد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه,

 

,

وی در ادامه از دهیاران خواست مطالبی را که می آموزند حتماً در روستا عملیاتی کنند و ضمن آمایش میزان تأثیر آن در روستا ، گزارش اقدامات انجام شده را کتباً به بخشداری اعلام کنندد .

,

 

,

بخشدار مرکزی شهرستان تصریح کرد دهیاران می بایست ضمن فرهنگ سازی به منظور جلب مشارک مردم در تفکیک از مبدأ پسماندها ، هشدارهای بهداشتی را از طریق نصب بنر و تهیه تراکت به اهالی بدهند.

,

 

,

خسروی از دهیاران خواست از جایگاه دهیاری در امر انتخابات به نفع کاندیدای خاصی استفاده نکند و از اقداماتی که زمینه ایجاد تنش در روستا را فراهم می کند اجتناب کنند.

,

 

,

وی در پایان از ایجاد 10 واحد خانه مسافر در روستای تمرگ به منظور جذب گردشگر و ارائه خدمات به آنان خبر داد.

,
انتهای پیام/م
,
انتهای پیام/م
,
انتهای پیام/م
,
, , ,
انتهای پیام/م
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه