رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان همدان:

همدان در سال‌های گذشته، انتخاباتی شایسته و با شعف را برگزار کرده است

همدان در سال‌های گذشته، انتخاباتی شایسته و با شعف را برگزار کرده است
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان همدان گفت: در اجرای قانون هیچ‌گونه اغماضی نخواهد بود؛ شناخت و رعایت قانون، کار ماست و این کار را به خواست پروردگار به انجام می‌رسانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد جوادی در همایش اعضای هیئت‌های نظارت استان، شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه استان همدان اظهار کرد: همدان در سال های گذشته، انتخاباتی شایسته، خوب، با شعف و با شور بسیار بالا برگزار کرده و در طول سال‌های مسئولیتم، حاشیه‌ و مسئله مهمی ندیده ام و ان‌شاءالله نخواهیم دید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

وی با تأکید بر این که باید قانون را بشناسیم و فقط به قانون عمل کنیم، افزود: اخلاق انتخاباتی را باید در تمام عرصه‌های انتخابات رعایت کنیم که قطعا تأثیر بسیاری در حل مشکلات خواهد داشت.

,

حجت الاسلام جوادی با بیان اینکه کار همه ما باید الهی باشد و خدا هم ما را یاری خواهد کرد، تصریح کرد: در اجرای قانون هیچ‌گونه اغماضی نخواهد بود؛ شناخت و رعایت قانون، کار ماست و این کار را به خواست پروردگار به انجام می‌رسانیم.

,

پایان پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه