logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار مقیمی درباره استفاده از کالاهای قاچاق

هشدار مقیمی درباره استفاده از کالاهای قاچاق
رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه عمده کالاهای ورودی قاچاق به کشور غیر اصلی هستند، نسبت به استفاده از این اقلام هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار محمدرضا مقیمی با هشدار نسبت به ورود کالاهای تقلبی در شکل کالاهای قاچاق اظهار داشت:‌ آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد آن است که برندهای اصلی به صورت قاچاق وارد یا خارج نمی‌شوند و قاچاق کالا در دنیا عمدتاً در خصوص برندهای جعلی اتفاق می‌افتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه مردم نباید به کالاهای قاچاقی که با قیمت‌های نازل در بازار به فروش می‌رسد اعتماد کنند، گفت: به طور مثال در موضوع لوازم آرایشی و بهداشتی، شاهد فروش این اقلام با قیمت‌های نازل و یا حتی تا یک دهم قیمت برند اصلی هستیم و از این رو باید مردم نسبت به استفاده از این کالاها هوشیار باشند چراکه قیمت نازل این اقلام و اختلاف قیمت آن‌ها با برندهای اصلی می‌تواند نشانه‌ای از غیراصلی و تقلبی بودن این موارد باشد.

,

رئیس پلیس آگاهی ناجا با تاکید بر مخاطره‌آمیز بودن استفاده از برخی کالاهای قاچاق و غیراصلی برای سلامت جامعه افزود: استفاده از بعضی اقلام قاچاق همچون مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی می‌تواند مخاطرات جدی را برای سلامت جامعه به بار آورد و از این رو لازم است تا مردم نسبت به تامین مایحتاج خود و اطمینان از سلامت و اصل بودن آن‌ها، اطمینان کامل حاصل کنند.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه